Carne de orez și legume de orez

Cilindrii pot fi făcuți la masă sau pregătiți înainte și depozitați în frigider timp de până la 3 ore. Acoperiți-le cu un prosop umed curat pentru a le menține umed.

Din: Scoala de gatit delicata © 2012 de către Hearst Communications, Inc. Cumpărați acum Cartea!

Cal / Serv:
31
Yield-urile:

12

Timpul total:

0

ore

40

min

ingrediente
2 oz.
fidea vermicelli de orez
1
micul morcov
7 oz.
varză Napa
1 lingura.
sos de pește
1 lingura.
zahar brun
1/4 c.
suc de lămâie
12
foi de hârtie de orez
12
proaspete frunze de menta
Directii
  1. Se pune fidea în castron mediu rezistent la căldură, se acoperă cu apă clocotită; stați aproximativ 10 minute sau până când doar licitație, scurgere. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați tăiței în lungimi aleatorii.
  2. Puneți fidea în același vas curățat cu morcov, varză, sos, zahăr și suc; arunca ușor pentru a se combina.
  3. Pentru asamblarea rulourilor, puneți-le pe o foaie de hârtie de orez într-un vas mediu de apă caldă până când se înmoaie; ridicați cu atenție placa din apă, plasându-o pe o placă acoperită cu un prosop de ceai, cu un punct de colț orientat spre dvs. Puneți puțin din umplutura de legume pe orizontală în centrul foii, de sus cu o frunză de menta. Ori colț cu fața în jos peste umplere; foaie de role pentru a închide umplerea, plierea în lateral după prima rotire completă a rolei. Repetați cu foile rămase, umplând și mentolat.

<p>Cilindrii pot fi făcuți la masă sau pregătiți înainte și depozitați în frigider timp de până la 3 ore. Acoperiți-le cu un prosop umed curat pentru a le menține umed.</p><p><b>Reţetă:</b> <b>Carne de orez și legume de orez</b></p><p>“title =” Rolurile de hârtie din orez și din legume ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6427c0f42d_-_noodle-vegetable-rice-paper-rolls-delish-cooking-school-de.jpg ? cultură = 1xw: 1.0xh; centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Louise Lister

Добавить комментарий

*

2 + 7 =