Cârnați și piper la cuptor Ziti

Acest fel de mâncare de paste gooey, brânzeturi este bine în limitele bugetului – fiecare servire este sub 1 USD!

Cal / Serv:
503
Yield-urile:

10

Timp de pregatire:

0

ore

10

min

Timp de gătit:

0

ore

45

min

Timpul total:

0

ore

55

min

ingrediente
1 1/2 lb.
Link-uri italiene cu cârnați
4
cățel de usturoi
1
ardei buni verzi
1
ceapa mare
1
poate rosii întregi
1
poate piure de tomate
1 linguriță.
sare
1
pachet pachet ziti
8 oz.
tăiate în cuburi de 1/2-inch
1/4 c.
Parmezan sau brânză romano
Directii
  1. Într-o tigaie adâncă de 12 inch, gătiți cârnați pe căldură medie, ridicându-se ocazional, până când se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
  2. Reduceți căldura la mediu. Aruncați toate cu excepția a 2 linguri. cârnați de grăsime. Se adaugă usturoiul, piperul și ceapa în cârnați; gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt delicate, 10 minute. Se amestecă roșiile întregi, piure de roșii și sare; aduceți la fierbere la foc mediu, rupeți roșiile cu lingura de lingură. Reduceți căldura la joasă; acoperiți și fierbeți 10 minute.
  3. Între timp, încălziți cuptorul la 400ºF. Într-o oală mare de apă sărată care fierbe, gătiți pastele cu 2 minute mai puțin decât timpul de gătire recomandat pe etichetă.
  4. Se scurge pastele și se revine în oală; se amestecă în amestec cârnați pentru a acoperi. Adăugați mozzarella și amestecați pentru a le combina. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt 9 “x 13” și împrăștiați-l în mod uniform; presărați cu brânză rasă.
  5. Coaceți, descoperit, până când maronii și sosul se înfundă, de la 20 la 25 de minute. Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Acest this gooey, cheesy pasta dish is well within budget — each serving is under $1!

Mark Thomas