Capsulă de brânză de fasole neagră

Acest combinație de cipuri și băuturi este atât de savuros și satisfăcător, încât niciodată nu veți observa că este bine pentru dumneavoastră!

Yield-urile:

8

ingrediente
1 lingura.
ulei de masline
1
ceapa mică
2
cățel de usturoi
1 1/2 linguriță.
cumin (de preferință semințe întregi, proaspăt prăjite și măcinate)
2
poate fasole neagră
1 c.
supă de pui
Sare și piper proaspăt măcinat
2
ardei blugi mari
1
grămadă de ciuperci
1/2 c.
cilantro tocată
1
log brânză de capră proaspătă
6
tortilla cu cereale integrale
Directii
  1. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă chimenul și se prepară 30 de secunde. Adăugați 1 boabe de fasole și o pastilă ușoară folosind un masher de cartofi. Se amestecă în stoc de pui și restul de conserve de fasole. Simmer până la foarte gros (dar nu pasta), 5-7 minute. Se condimentează cu sare și piper. Lasa sa se raceasca.
  2. Între timp, puneți ardeii poblano direct pe un arzător peste o flacără de gaze de joasă medie. Întoarceți-vă în mod regulat cu clești pentru a înnegri pielea, 10-15 minute (dacă nu aveți o sobă de gaz, puteți ardeți ardeii pe o tăviță de foaie sub o pui de carne, întorcându-vă în mod regulat, aproximativ 15 minute). Ardeți ardei într-o pungă de hârtie; etanșați și lăsați să stea (și aburul) până se răcește suficient pentru a se descurca. Se curăță ardeii, îndepărtând cât mai mult din pielea cărbunelui, fără a se clăti. Seminteaza si taie grosimea. Transferați într-un castron mic și aruncați cu scallions și cilantro.
  3. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. În partea inferioară a unui sufle de 1 – 1 1/2 sau a unui vas de copt, se întinde jumătate din amestecul de fasole. În sus cu jumătate de brânză, se sfărâmă și jumătate din amestecul de piper. Repetați încă o dată stratificarea, terminând cu amestecul de piper. Așezați vasul pe o tavă de placă și coaceți 30-35 de minute, până când vârful este înfundat. Între timp, aranjați pini tortilla pe o foaie mare de copt într-un singur strat. Așezați-le în cuptor cu baie și coaceți 10-12 minute sau până când sunt clare. Se spală cu ulei și se presară cu sare, dacă se dorește. Serviți fierbinți cu chipsuri de tortilla pe partea laterală.

<p>Acest combinație de cipuri și băuturi este atât de savuros și satisfăcător, încât niciodată nu veți observa că este bine pentru dumneavoastră!</p><p><b>Reţetă:</b> <b>Capsulă de brânză de fasole neagră</b></p><p>“title =” Dip de brânză de fasole neagră ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6404187170_-_food_200803_dip_400x400.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Gentl & Hyers

Добавить комментарий

*

44 + = 47