Brown Orez Sushi

Utilizarea orezului brun în sushi este o modalitate foarte bună de a face fel de mâncare puțin mai sănătos.

Din: Scoala de gatit delicata © 2012 de către Hearst Communications, Inc. Cumpărați acum Cartea!

Cal / Serv:
253
Yield-urile:

4

Timpul total:

1

ora

20

min

ingrediente
1 c.
maro orez scurt
2 c.
apă
1 lingura.
otet de orez
3
foi prăjite nori (yaki-nori)
1
Castravete din Liban
1 oz.
zăpadă de mazăre de zăpadă
2 linguri.
Sos de soia japonez
Suci de oțet:
2 linguri.
otet de orez
2 lingurițe.
zahar alb
1/4 de linguriță.
sare fină
Chicken Teriyaki:
3 oz.
piept de pui
2 linguri.
teriyaki sos
1
cățel de usturoi
Spray de ulei de gătit
Directii
  1. Spălați orezul de mai multe ori în castron mare cu apă rece până când apa este aproape clară. Se scurge orezul în filtru timp de cel puțin 30 de minute.
  2. Între timp, face oțet sushi și pui teriyaki. Pentru oțetul de sushi: combinați ingredientele într-un pitcher mic. Pentru puiul teriyaki: combinati puiul, sosul si usturoiul in castron mic. Spălați o tigaie mică, încălzită, cu ulei de pulverizare pentru o secundă. Gatiti carnea de pui, amestecand, pana se prepara. Rece.
  3. Puneți orezul și apa într-o cratiță medie, acoperiți bine; aduceți la fierbere. Reduce caldura; fierbeți, acoperite, aproximativ 30 de minute sau până când apa este absorbită. Scoateți din căldură; stand, acoperit, 10 minute.
  4. Răspândiți orezul într-un bol mare, nemetalic, cu fund plat. Folosind spatula din plastic, se taie în mod repetat orezul la un unghi ascuțit pentru a sparge bucățile și boabele separate, trecând treptat în oțet de sushi în același timp.
  5. Continuați să tăiați și transformați amestecul de orez cu o mână; roti orezul cu cealaltă mână de aproximativ 5 minute sau până când este aproape rece. Acoperiți orezul cu o cârpă umedă pentru al menține la uscare în timp ce faceți sushi.
  6. Adăugați oțet de orez la bolul mediu de apă rece. Puneți o foaie de nori, strălucitoare, în jos, în lungul coșului de bambus, la aproximativ 1 cm de la marginea celui mai apropiat covoraș. Îndepărtați degetele dintr-o mână în castron cu apă de vie, clătiți excesul; ridicați o treime din orez, plasați în centrul foii de nori.
  7. Degetele umede din nou, apoi, de la stânga la dreapta, curăță ușor orezul uniform peste nori, lăsând banda de 1 inci pe partea îndepărtată a norii descoperită. Construiți orez în fața unei benzi neacoperite pentru a forma o movilă pentru a continua umplerea.
  8. Așezați o treime din castravete, germeni și pui într-un rând în centrul orezului, asigurându-vă că umplerea se extinde la ambele capete ale orezului.
  9. Începând cu marginea cea mai apropiată de tine, ridicați covorul cu ajutorul degetelor degetului mare și degetului de pe ambele mâini; utilizați degetele rămași pentru a țineți umplutura în locul în care vă îndepărtați de la dvs. Rolați înainte, presați ușor, dar strâns, împachetați nori în jurul orezului și umplând. Lucrați repede, repetați procesul pentru a realiza un total de trei rulouri. Tăiați fiecare rolă în patru bucăți. Serviți cu sos de soia și beabi, dacă doriți.

<p>Utilizarea orezului brun în sushi este o modalitate foarte bună de a face fel de mâncare puțin mai sănătos.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Brown Orez Sushi</strong></p><p>“title =” Brown Orez Sushi ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6c6976258f_-_brown-rice-sushi-delish-cooking-school-cookbook-xl.jpg?crop = 1xw: 1.0xh; centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Louise Lister