Brânză de pui și orez

Această minune cu un fel de mâncare conține sânge de pui umed, delicat, acoperit cu brânză topită Cheddar, așezat pe un pat de orez și legume cremoase – pur și simplu nu se obține mai bine!

Cal / Serv:
410
Yield-urile:

6

Timp de pregatire:

0

ore

15

min

Timpul total:

1

ora

15

min

ingrediente
1
poate Crema Condensed de supa de pui Campbell’s®
1 c.
apă
3/4 c.
orez alb cu granulație obișnuită
1/2 linguriță.
ceapa de praf
1/4 de linguriță.
piper negru
2 c.
legume
4
fără piele, jumătate de piept de pui dezosată
1/2 c.
tocată brânză Cheddar
Directii
  1. Se încălzește cuptorul la 375 grade F. Se amestecă supa, apa, orezul, praful de ceapa, piperul negru și legumele într-un vas de coacere de 2 cv.
  2. În sus cu puiul. Acoperiți vasul de coacere.
  3. Coaceți timp de 50 de minute sau până când puiul este gătit și orezul este licit. În sus cu brânza. Lasati caserola stand timp de 10 minute. Se amestecă orezul înainte de servire.
  4. Sugestia de servire: Serviți cu o salată de Cezar. Pentru desert servi gheață înghețată în stil italian sau gelati.
  5. Alfredo: Înlocuiți flori de broccoli pentru legume și înlocuitori 1/4 cană parmezanul ras, pentru brânza Cheddar. Adăuga 2 linguri Parmezanul cu supa. Puneți puiul cu restul de brânză de parmezan.
  6. Grăsime inferioară: Utilizați Campbell’s® 98% Cream fără grăsimi de supă de pui în loc de supă regulată și folosiți brânză cu conținut scăzut de grăsimi în loc de brânză obișnuită.
  7. mexican: În locul pudrei de ceapă și a piperului negru 1 lingurita pudra de chili. Înlocuiți amestecul de brânză mexicană pentru Cheddar.
  8. Italiană: În locul pudrei de ceapă și a piperului negru 1 lingurita Condimente italiene, zdrobite. Substitui 1/3 cană tocat Parmesan pentru Cheddar.

Acest one-dish wonder features moist, tender chicken breasts covered with melted Cheddar cheese, sitting on a bed of creamy rice and vegetables - it just doesn't get any better!