Bloomin “mere

Deși merele de blană terminate arată nebunește, de fapt este destul de ușor de făcut. (Doar vizionați videoclipul!) Deoarece merele se pot întuneca foarte repede, veți dori să le spălați cu unt și să le aduceți în cuptor destul de repede după ce le-ați tăiat. Dacă doriți să vă faceți timp, stoarceți sucul de lămâie pe toată partea tăiată pentru a preveni rumenirea. De fapt, puteți face și merele Grilled Bloomin!

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

15

min

Timpul total:

0

ore

45

min

ingrediente
Spray de gatit
4 linguri.
unt topit
1 lingura.
zahar brun
1 lingura.
zahar granulat
1/2 linguriță.
scorțișoară măcinată
4
mere verzi
4
piele de caramel masiv
Brews Inghetata naturala de vanilie, pentru servire
Caramel, pentru gâscă
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 375 ° și ungeți un vas de copt mediu cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați împreună unt, zahăr brun, zahăr și scorțișoară.
  2. Ștergeți topul fiecărui măr apoi utilizați un baller de pepene (sau o linguriță) pentru a scoate miezul. Folosind un cuțit de paring, efectuați trei tăieturi circulare pe măr. Așezați mărul tăiat lateral pe o placă de tăiere și tăiați încrucișat.
  3. Puneți merele tăiate într-un vas de copt mic. Umpleți fiecare măr cu două pătrate de caramel, apoi periați amestecul topit de unt top. Coaceți până când merele sunt delicate, aproximativ 30 de minute.
  4. Serviti caldura cu inghetata si se toarna cu caramel.

Bloomin' Apples

Alexa Payesko

CUMPARĂ ACUM Le Creuset Oval Gratin Dish, $ 34, amazon.com