Atac de tort de acvariu

Acest tort va fi lovitura maratonului săptămânii rechinilor.

CUMPĂRĂȘTE-VĂ FAKE-ul nostru de prăjitură: Cuisinart Nonstick Bakeware, 17 dolari; amazon.com.

Yield-urile:

12

Timp de pregatire:

0

ore

20

min

Timpul total:

0

ore

45

min

ingrediente
1
cutie de tort amestec alb, plus ingrediente numite pentru pe cutie
Culoarea alimentară albastră
1 1/2 c.
ciocolată albă, topită
Colorarea alimentelor neagră
1
fructul de fructe de căpșuni
3
mini gogoși de zahăr pudră
2 c.
marshmallow Fluff
1 lingura.
apă
3 c.
(cum ar fi Cool Whip)
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 350 ° și ungeți o tigaie de 9 “-x-13. Pregătiți amestecul de tort în conformitate cu instrucțiunile ambalajului, adăugând câteva picături de colorant alimentar albastru și coaceți până când o scobitoare inserată în centru iese curată, aproximativ 25 de minute. Lasa sa se raceasca.
  2. Între timp, aripioarele rechinilor: Amestecați ciocolată albă topită și câteva picături de colorare alimentară neagră, până când se obține culoarea corectă. Transferați la sacul de conducte. Formele de finisaj pe o foaie mică de coacere cu pergament și așezați-le în congelator.
  3. Faceți conservatorii de viață: tăiați bucăți de fructe cu lungimea de 3 inci și roșiți bucățile în sferturi. Înfășurați patru în jurul fiecărei gogoși de zahăr pudră și fixați-o cu puf de marshmallow, dacă este necesar.
  4. Odată cu sfârșitul unei linguri de metal, găuriți în tort peste tot. Într-un castron mediu, mic, în condiții de siguranță, combinați puf de marshmallow și apă. Cuptor cu microunde timp de 10 secunde la înălțime și se amestecă până se combină complet. Se toarna peste tot tortul, asigurandu-se ca umplut gaurile cu praf.
  5. Într-un castron mare, adăugați 5 picături de colorat albastru de alimente în blatul topping, plierea de câteva ori, dar fără a încorpora complet. Tort înghețat cu vârf și vârf bătut, cu aripioare de rechin și conservanți de viață. Servi.

imagine

Chelsea Lupkin

Добавить комментарий

*

2 + 5 =