Aproape No-Fat Brownies cu sos de unt de arahide și banane caramelizate

Adevărul este că rehabbingul unui brownie nu a prezentat atât de mare provocare pentru bucătarul Scott Leibfried. Așa că a înălțat ante-ul creând un desert plin cu adevărat rafinat, cu sos de unt de arahide și banane caramelizate. Chef Scott a tăiat grăsimile și caloriile, folosind pudră de cacao nealcoolică, pentru a conferi o aromă de ciocolată adâncă și un iaurt fără grăsimi pentru a menține brânzeturile umede. Dulceața bananelor caramelizate, combinată cu untul de arahide bogat și ciocolata nealcoolică, fac din acesta un adevărat desert desăvârșit.

Din: Rețetă Rehab © 2013 by Everyday Health Cumpărați cartea

Cal / Serv:
215
Yield-urile:

16

ingrediente
negrese
spray-ul de gătit fără spray
1/2 c.
făină de ovăz
1/2 c.
Pudră de cacao neîndulcită
1/2 linguriță.
praf de copt
1 c.
fără iaurt de vanilie
1/4 c.
ouă
1/2 c.
zahăr
Sos
1
poate lapte degresat fără grăsimi
1/4 c.
untul de arahide organic cremos, fără sare
creștet
1
banană
1 1/2 linguriță.
zahăr
Directii
  1. Pentru a face brânzeturi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aplicați un vas de coacere de 8 x 8 inchi cu pulverizator cu nonstick și lăsați-l deoparte.
  2. Setați făina, pudra de cacao și bicarbonatul de sodiu într-un vas de amestecare. Adăugați iaurtul, înlocuitorul de ouă și zahărul. Se amestecă bine, până când aluatul este neted. Se toarnă aluatul în vasul de coacere pregătit, uniformizându-se uniform vârful cu o spatulă. Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când o scobitoare de lemn introdusă în centrul fructelor brune va ieși cu puțină ciocolată agățată de ea. Răciți în vasul de copt înainte de tăiere.
  3. Pentru a face sosul, într-o oală mică, combinați laptele evaporat și untul de arahide peste căldura medie. Se fierbe ușor, amestecând ocazional, până când untul de arahide este încorporat și laptele este ușor îngroșat, aproximativ 10 minute.
  4. Pentru a carameliza banana, tăiați în felii ușor înclinate și presărați cu zahărul. Țineți o lanternă de bucătărie de 2 inci deasupra suprafeței bananelor, sau le coaceți în cuptor timp de 3 minute, până când maro auriu.
  5. Pentru a servi, piscina un sos de unt de arahide pe fundul unei plăci de desert, a pus un brânză în centru, iar partea de sus cu banane caramelizate.

<p>Adevărul este că rehabbingul unui brownie nu a prezentat atât de mare provocare pentru bucătarul Scott Leibfried. Așa că a înălțat ante-ul creând un desert plin cu adevărat rafinat, cu sos de unt de arahide și banane caramelizate. Chef Scott a tăiat grăsimile și caloriile, folosind pudră de cacao nealcoolică, pentru a conferi o aromă de ciocolată adâncă și un iaurt fără grăsimi pentru a menține brânzeturile umede. Dulceața bananelor caramelizate, combinată cu untul de arahide bogat și ciocolata nealcoolică, fac din acesta un adevărat desert desăvârșit.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Aproape No-Fat Brownies cu sos de unt de arahide și banane caramelizate</strong></p><p>“title =” Brânză aproape fără grăsimi cu sos de unt de arahide și banane caramelizate ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6531f9d240_-_brownies-peanut-butter-sauce-caramelized-bananas-del0613-de.jpg?crop = 1xw: 1.0xh; centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea Retetei Rehab

Добавить комментарий

*

51 − 43 =