Andes Cake de ciocolată

Andes iubitorii de ciocolată, întâlniți tortul tău preferat.

Yield-urile:

12


portii

Timp de gătit:

0

ore

30

min

Timpul total:

1

ora

30

min

ingrediente
diavolul mix de tort alimentar
Peppermint Buttercream
1 c.
unt unsal, înmuiat
5 c.
zahăr pudră
1 linguriță.
extract de menta
6
picături de colorare verde alimente gel, opțional
Ciocolata Ganache
1 pt.
smantana
24 oz.
semifabricate de ciocolată
1 c.
Andeză bomboane, plus mai mult pentru garnitură
Directii
  1. Coaceți două straturi rotunde de ciocolată de 9 “în conformitate cu instrucțiunile din cutie. Lăsați-le să se răcească complet.
  2. Fa ganache. Faceți Ganache: Puneți cremă groasă într-o cratiță mare, la foc mediu. Aduceți crema grea la foc și odată ce veți vedea mici bule în jurul marginilor, îndepărtați-le de căldură și adăugați chips-uri de ciocolată, amestecând până se combină. Lăsați amestecul să se răcească până când ajunge la o consistență care se poate împrăștia, cel puțin 30 de minute, înainte de a le îngheța tortul.
  3. Cream împreună toate ingredientele de cremă într-un castron mare până la lumină și pufos, adăugând mai mult zahăr pudră dacă glazura este prea slabă. Se adaugă picături de alimente și se amestecă până se combină uniform. Adăugați mai multe până când ajungeți la culoarea dorită.
  4. Top un tort rotund cu cremă de unt de piper, apoi puneți al doilea tort pe partea de sus a acestuia. Înghețați partea de sus și părțile laterale ale ganachei. Garniți partea de jos a tortului cu monede de andes. Începutul cu monetăria tocată. Servi.

Andes Mint Cake Slice Vertical

John Komar

Добавить комментарий

*

69 − 65 =