Marshmallow Crunch Brownies

Fudgy, chewy, și complet fără gluten.

CUMPARA UN MIXER: KitchenAid 5-Speed ​​Ultra Power Hand Mixer, $ 32; amazon.com.

Yield-urile:

8
– 10

Timp de pregatire:

0

ore

25

min

Timpul total:

0

ore

55

min

ingrediente
Pentru prăjituri
Nonstick spray de gătit, pentru tigaie
1 1/4 c.
fulgi de ciocolată
1 c.
unt
3/4 c.
zahar granulat
1/4 c.
zahar brun
4
oua mari
1 linguriță.
extract de vanilie pură
1/4 c.
pudră de cacao
1 linguriță.
espresso pulbere
pinch de kosher sare
2 c.
mini marshmallows
Pentru topirea fudge
2 c.
fulgi de ciocolată
1 c.
unt de arahide
4 linguri.
unt
2 c.
cocoa krispies
Sare de mare moale, pentru stropire
Directii
  1. Sprayați o tavă de 8 “-x-8” cu spray de gătit cu nonstick și lăsați-o deoparte. Într-o cratiță medie, la foc mic, combinați ciocolată și unt. Gatiti, amestecand adesea pana se topesc si se topeau. Scoateți din căldură și lăsați-o să se răcească ușor.
  2. Într-un castron mare, se combină zahărul granulat, zahărul brun, ouăle și vanilia. Bateți cu un mixer de mână până când este netedă.
  3. Se adaugă amestecul topit de ciocolată și se amestecă până se combină bine. Se adaugă pudra de cacao, pulberea de espresso și sarea și se amestecă până se combină. Se toarna castravetele in tava preparata si se coace pana se fac margini de marinate, aproximativ 20 de minute.
  4. Îndepărtați brânza din cuptor și turnați marshmallows deasupra. Întoarceți-vă la cuptor și coaceți până când brânzeturile sunt gătite și marshmallows sunt topit, aproximativ 10 minute.
  5. Lăsați brânza să se răcească la temperatura camerei. În același timp, faceți o suprapunere fudge: într-o cratiță mică, la foc mediu scăzut, combinați chipsurile de ciocolată, untul de arahide și untul.
  6. Gatiti, amestecand adesea, pana cand ciocolata si untul s-au topit si amestecul este neted. Îndepărtați-l din căldură și amestecați imediat în Cocoa Krispies.
  7. Dollop fudge pe brânzeturi răcite și se răspândească pentru a face un strat uniform, gros, apoi se presara cu sare de mare. Se lasă să se răcească complet, apoi se taie în pătrate. (Pentru felii mai clare, păstrați brânzeturile la frigider până la foarte frig înainte de a fi tăiate.)

Bezea Crunch Brownies

Delish Editors

Добавить комментарий

*

45 − 36 =