Сницкерс Бровние Ице Цреам Цаке је шокантан на најбољи могући начин

Имам однос према љубави и мржњи са сладоледом. Пре свега, волим то. Као дете, искрено сам вјеровао да је било сваког дана четири главна јела: доручак, ручак, вечера и сладолед. Тек када сам почео да радим на рецепту за сладолед, почела сам да се осрамотим веома напаљеног десерта. Случај у сврху: ова Сницкерс сладолед торта. Ја вриштим, вриштите, Лаурен заправо вришти и налази се на ивици распада за ову сладолед торту. Дозволи да објасним.

слика

Јонатхан Боултон

Док сам пре неколико недеља гледао на Пинтерест, наишао сам Лифе Лове и Сугар’с Сницкерс кикирики буттер Бровние сладолед торта и био је одскочен. Те бровние слојеве, то карамелно плавуше, све ми је било потребно. После студирања Линдсаи-овог рецепта, схватио сам да је за “сладолед” користила Цоол Вхип и крем сир, а само једну кутију бровние-а. Желео сам истинске љиљане и велике масне слојеве колача. Отишао сам лажно. Моје колаче су биле сувише мршаве, онда су биле превише велике; Сладолед се растопио, врућа вода је све рушила. Око 10 колача, 5 галона сладоледа и једна кључна интервенција са мојим шефом касније, коначно сам схватио.

слика

Јонатхан Боултон

Мој сладолед торта не изгледа баш као лепа на блогу. Свако то може видети. Али оно што му недостаје у чистим слојевима, чини се неспретном укусом. Зашто су ми слојеви изгледали неуреднији? Нисмо користили поклопац за пролеће. Као што је мој шеф истакао, то није главна ствар у свакој кухињи. Такође ме је научила како да изградим масивни колач на најлакши, најефикаснији начин.

слика

Јонатхан Боултон

За стрес-фрее сладолед торту зграде, замрзните бровние слојеве (након што се охлади)! Ово осигурава да се сладолед одмах не окреће супу када сједнете. Загрејте сокове од карамела и карамеле, тако да су подложни, али само једва. Немојте користити сладолед са лаганим загађењем. Тежи да буде мекша и растопити брже. И на крају, немојте покушавати ширити сладолед на врх у слоју сличан омекшавању. Завршите цијелу ствар као џиновски сундае. Добијате више висине и на тај начин имате више забаве.

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

ПИН ЗА ЛАТЕР

Сницкерс Brownie Ice Cream Cake Pin

Пратите Делисх на Инстаграму.