Пилећи бубњеви од роштиља са шећером

Једноставним, слатким сосом на роштиљу ће се задовољити чак и фини љубитељи. Направите велику серију овог сјачног роштиља са сосом за мешање, у фрижидеру до две недеље, и имате лагану пилетину вечеру.

Принос:

8

Преп Вријеме:

0

сати

10

минс

Укупно време:

0

сати

45

минс

Састојци
2 ц.
кечап
1 ц.
упаковани светло-смеђи шећер
2 тбсп.
Воштершерски сос
2 тбсп.
јабуков сирће
Груба со
млевени бибер
6 лб.
пилеће бубњеве
Упутства
  1. У средњој посуди, разбацајте заједно кечап, шећер, Ворцестерсхире и сирће; сезона са сољу и бибером. Одложите 1 шоље сосу за бацање сирове пилетине; користите одмор за печену пилетину.
  2. Прегријати пећницу до 450 степени Ф, са регалима у горњој и доњој трећини; линија два обрађена плоча за печење са алуминијумском фолијом.
  3. Подијелите бубњеве између плоча за печење и баците са резервираним 1 сосом од чаша.
  4. Печите пилетину све до непрозирног цијелог, 30 до 35 минута, ротирајуће плоче и бацање пилетине на пола пута. Баците бакане друмете са 1/2 чашастим сосом и служи са преосталим сосом на боку.

    Тражите више рецепта за пилетину? Пробајте наше колекције рецепти пилећег млека, пилећи печени рецепти, и рецепти за остатак пилетине.

<п>Једноставним, слатким сосом на роштиљу ће се задовољити чак и фини љубитељи. Направите велику серију овог сјачног роштиља са сосом за мешање, у фрижидеру до две недеље, и имате лагану пилетину вечеру.</p><p><strong>Рецепт:</strong> <strong>Пилећи бубњеви од роштиља са шећером</strong></p><p>“титле =” Цхицкен Друметтес Бровн-Сугар Барбецуе ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф65е02цф9ад_-_бровн-сугар-барбецуе-цхицкен-друметтес-реципе-мсло0812-кл.јпг?цроп = 1кв: 1.0кх; центре, топ & ресизе = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Љубазношћу Мартха Стеварт

Добавить комментарий

*

36 − 27 =