Перфецт Банана Пуддинг

Банана пудинг је наш дух: није супер, али увек је добродошао на било којој журци, јер људи не могу да га копају. Пудинг банане смо укључили у све: сира, барове, сладолед. Али ово је наш број један – и траје само 20 секунди.

Принос:

10

Преп Вријеме:

0

сати

25

минс

Укупно време:

3

сати

25

минс

Састојци
1 1/3 ц.
млеко
1
паковање инстант мик пудинг ваниле
1
може засладити кондензовано млеко (14 оз.)
3 ц.
милерам
1 тсп.
чист екстракт ваниле
1
кутија са ванилиним вафелом (12 оз.)
4
банане, урезане у кованице
2 тсп.
шећер
Упутства
  1. У великој посуди за мешање, комбинирајте млеко, мешајте ванилин пудинг и слатко кондензовано млеко. Разблажите темељито, разбијте све грудве и хладите најмање 5 минута, или док их не поставите.
  2. У другој великој посуди, комбинујте тешку крему и ванилију. Побијте док се не оштри врхови, 2 до 3 минута. Одвојите половину мешавине за допуњавање посуде. Преосталих пола пређите у мешавину пудинга.
  3. Покривајте доњи део једне четверасте јаловине са ванилиним облатима. Врх са једне трећине мешавине пудинга. Покријте са другим слојем колачића нафте – можда ћете желети да поставите и неке колачиће вертикално, тако да видите пун круг дуж ивице посуде. Врх са парним слојем банана резина. Наставите наношење слоја пудинга, кекса вафла и бананских резина док не стигнете до врха, завршавајући завршним слојем банане пудинга.
  4. Хладити најмање 3 сата или до ноћи.
  5. Слади преостале шлагове: додајте шећер шлагу, мешајући се за комбиновање. Тик пред слухом, доллоп на врху пудинга банане, а потом посипајте разблажене колаче на вафу на врху.

слика

Етхан Цалабресе