Ови Нацхос карфиол са ниским угљеним угљеним уља попут хране за обољеле дане

У Делисху, можеш рећи да смо благо заљубљени у карфиол. У реду, опустите се толико опседнутим. Превише смо преварили каули на било који начин како бисте могли да замислите, а резултати су доследно невероватни.

Оно што је тако страшно у погледу карфиола, поред укуса, јесте то што је у основи мајстор прерушавања. Заменили смо га за шницлу у чоколадном фризираном карфиолу, пириначу у жутом пахуљицу, па чак и спужве у карфиолом Хасхбровн шоље и салату од карфиола. Да ли постоји нешто што овај суперфоод не може учинити?

Карфиол Nachos

Јонатхан Боултон

Одлучили смо да је ставимо на крајњи тест, комбинујући карфиол са једном од најпопуларнијих предјела на свету: нацхос. Као и многи рецепти, Цаулифловер Нацхос је започео као и то, одлично звучни наслов. Звучало је тако јел тако, али како то заправо преводити? Да ли би обријана карфиол замијенила млевену говедину на врху тортилских чипова? Или, могао би бити карфиол бити чип ?! Тако су рођени ова карфиола.

У том случају, танки нарезани крофни крофни или “чипс” бацају у маслиново уље и меланге мексичких зачина: кумин, паприка, чесен у праху и чили прах. Ово је нека врста ДИИ тацо зачињења, али слободно га користите, умјесто тога! Цаули се пече на високој температури 35 минута или више, све док не постане све златно смеђе и хрустљаво, узимајући тај дубоко укусан укус сви ми жудимо. После тога, надмашимо га тоном свеже рафинисаног сира Цолби-Јацк и попити га у пећницу како би се растопио. Украсите са својим омиљеним гуацом, салсом и киселим јалапеносом, а ви сте себи набавили неколико карфиола!

Карфиол Nachos

Јонатхан Боултон

Заборави на губитак калорија на чипсу тортиља. Ови “здрави” нацхос су у основи салата! Ископајте се виљушкама или рукама, али препоручујемо вам да уклоните посуђе. Уосталом, то су нацхос!

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

ПИН ЗА ЛАТЕР

слика

Пратите Делисх на Инстаграму.