Нев Енгланд Патриотс Јелл-О Схотс

слика

Ерица Питера

Навикни на Патриоте са свечаним јелл-о снимцима.

Принос:

36

Састојци
36
пластичне наочаре
3
12-бројчано муфин лименке
3 оз.
кутија берри блуе Јелл-О
4
коверте Кнок обична желатина, подељена
3 ц.
хладна водка, подељена
1 ц.
млеко
1/4 ц.
гранулисани шећер
3 оз.
кутија трешња Јелл-О
Упутства
  1. Припремите очишћене наочаре тако што ћете свако ставити у појединачну кутију за колач од калаја и нагињати их под углом тако да су нагнути на око 45 степени.
  2. За плави слој: У средњем тепиху, мијешајте 1 воду са плавом Јелл-О кутијом и потресите 1 омотач желатина на врху. Дозволите мешању да седне 1 минут, а затим све убрзајте; загревати на медијуму док не дође до симмера. Додајте 1 водку и покупите заједно. Ставите 1 жлица кашике и 2 кашичице плаве Јелл-О смеше у свако пластично стакло и ставите у фрижидеру око 30 минута.
  3. За бели слој: Поставите своје наочаре на очима, тако да су сада сви косљени у супротном правцу, иако на око 45 степени. У средњем прслуку, потросите 2 омотнице желатин преко млека и оставите смешу да седне 1 минут. Додајте шећер и разбијте све заједно; загревати на медијуму док не дође до симмера. Додајте 1 чашу водке и поновно викните. Сачекајте да се мешавина беле желатине охлади на собну температуру пре наношења слојева (то може изазвати боје да се растопи и крвари на други начин), а затим додајте око 1 жлица и 1 чашу беле боје на свако стакло. Хладити још 30 минута.
  4. За црвени слој: У средњем тепиху, мешајте заједно 1 чашу воде са вишњом Јелл-О и посипајте 1 омотач желатине на врху. Дозволите мешању да седне 1 минут, а затим све убрзајте; загревати на медијуму док не дође до симмера. Додајте 1 водку и воду заједно. Пустите мешавину да се охлади на собну температуру и окрените све очишћене наочаре тако да су усправне. Када се једном охлади, напуните сваку стаклену капу све до чак и са горњим ивицама плавих и белих слојева (ово ће бити још око 1 супене кашике). Поново се хлади најмање 3 сата прије служења, тако да су Јелл-О снимци потпуно постављени.

слика

Ерица Питера

Добавить комментарий

*

3 + 3 =