Мама је Реч цупцакес

Маме воле маме. На дијагоналу смо исечили мини марсхмалловс и оборили лепљиву страну шећерне боје како би направили десетине розе, жуте, љубичасте, плаве и наранџасте латице. Ваше маме ће оставити маму без говора.

© 2010 Шта је ново, Цупцаке? Карен Тацк и Алан Рицхардсон. Извод из дозволе Хоугхтон Миффлин Харцоурт. Сва права задржана. Ниједан део овог одломка се не може репродуковати или поново штампати без дозволе у ​​писаној форми од издавача.

Принос:

8

Састојци
8
ванилије кекси
1/4 ц.
свако плаво, бело, светло жуто, светло розе, јарко жуто, наранџасто и пурпурно украшавање шећера
1
врећице са укусом у пастелним бојама са укусом укуса
1
торба мини марсхмалловс
1 ц.
конзервисана ванилија мраз
40
пастелне пастеле пасте (Јелли Белли)
Зелене лицорице твистс (Твиззлерс, Раинбов Твистс)
Упутства
  1. Сваког обојеног шећера ставите у засебну плитку посуду. Сортирајте 22 марсхмалловс у боји за сваку бундеву. Направите латицама за сваку бундевицу тако што ћете сечити 22 мини марсхмалловс на половини на дијагонали, омогућавајући да сви махови косци падну у један од обојених шећера. Провуците посуду и притисните пресечене стране мармелада у шећер у слој. Поновите са преосталим марсхмалловс и обојеним шећерима.
  2. Ширите танак слој замрзавања на 1 кексу. Почевши дуж вањске ивице цупцаке, уредити обојене бело-лишће, подгушене стране горе, близу заједно. Наставите са још 2 реда исте боје марсхмалловс да скоро потпуно покријете цупцаке. Поновите са преосталим мржењем, пишкоткама и мармеладом.
  3. За стамене, у средиште сваке пишкоте убаците 5 пастелних слаткиша у облику боје. Уредите цвеће на послужавној посуди. Обришите плетене зелене лицорице да изгледају као стабљика и ставите на плочу.

Добавить комментарий

*

94 − = 89