Класична жута торта

Ова класична торта може се користити као почетак много декадентних колача, кекса и третмана.

Принос:

8


чаше

Преп Вријеме:

0

сати

15

минс

Укупно време:

0

сати

15

минс

Састојци
1 ц.
неслани путер
1 3/4 ц.
шећер
4
Велика јаја
1 тбсп.
чист екстракт ваниле
3 ц.
брашно за торте
1 тбсп.
прашак за пециво
1/2 тсп.
фине соли
1 1/2 ц.
буттермилк
Упутства
  1. Додајте хладне састојке на собну температуру. Маслац мора бити довољно мекан да држи отисак отиска, али и даље држи свој облик. У великој посуди, користећи електрични миксер, баците маслац и шећер на високу до светлости и пухасто, око 6 минута.
  2. Беат у 4 јаја плус 2 жоље, један по један, све док се не комбинује. Победите у екстракту ваниле.
  3. У другој великој чинији, баците заједно брашно за колаче, прашак за пециво и сол. Са миксером на ниском нивоу, додајте 1/3 мешавине брашна у смешу маслаца, ударајући се да се комбинују.
  4. Побијте у пинку од 3/4 чаше, још једну 1/3 мешавину брашна, још 3/4 чаше, а преостала мешавина брашна све док се не употријебе. По потреби похраните чинију.

    Тражите више идеја за десерт? Погледајте нашу кућу чоколадни рецепти за колаче, аппле пие рецепти, и рецепти чоколадне торте.

<п>Ова класична торта може се користити као почетак много декадентних колача, кекса и третмана.</p><p><b>Рецепт <ahref= Класична жута торта

“титле =” Класична жута торта ”
цласс = “лазиимаге лазилоад”
срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/480к480/54ф6да5цда7дб_-_цлассиц-иеллов-цаке-баттер-реципе-мсло0314-с2.јпг?ресизе = 480: * ”
/>

Љубазношћу Мартха Стеварт Ливинг

Добавить комментарий

*

4 + 1 =