Хулк Смасх торта

Немој се изненадити. Халкова песница је изненађујуће лако цртати. Одштампајте копију Хулк песнице овде, а затим поставите изрез на врху мразаног колача, а затим га пратите зеленим ледом.

Принос:

8
– 10


порције

Преп Вријеме:

0

сати

10

минс

Укупно време:

1

сат

0

минс

Састојци
За торту и мраз
1
кутија за ванилинску торту (плус састојке за кутију)
4 ц.
шећера у праху
1/2 ц.
маслац, омекшан
1/2 ц.
цело млеко (или тешка крема)
1/2 тсп.
чист екстракт ваниле
За краљевско одлеђивање + украс
2 1/2 ц.
шећера у праху
2
беланаца
1/4 тсп.
крем тартара
Боја зелене и браон хране
Црно залеђивање
Упутства
  1. Пеците на 350 °. Линију 9-к-13 “са папиром папира и маст са прскањем за кување. У великој посуди припремите мешавину колача према упутствима за паковање. Сипајте тесто у припремљену посуду и пеците док се чачкалица убацена у средину не испразни, око 25 минута. Пустите да се потпуно охлади пре замрзавања.
  2. Направите замрзавање: У великој посуди користећи ручни миксер, претворите маслац и шећер у праху док се не осветли и пухасто. Постепено додајте млеко и мијешајте док се не заглади. Мешајте у ванилу и со.
  3. Направите краљевско залеђивање: У великој чинији помоћу ручног миксера, утрљајте шећер, беланчевине и крему тартара до глатких. Зелена боје са зеленим и браон храном.

  4. Ширите сирење ванилије преко колача и глатите помоћу оффсет шпатуле. Хладити 10 минута док се не одреди залеђивање.

    Пренесите око четвртине зеленог краљевског залеђивања у врећу за цеви која одговара малом врху. Пипе шишку песнице. Напуните унутрашњост песнице са зеленим краљевским залеђивањем. Пустите 10 минута.

    Користите црни гел за шминкање на прсте цијеви и детаље о песници, а онда окреће цеви за муње.