“Гриловани сир” Бургери

слика

Јуди Ким

Ови хамбургери дефинитивно не скупљају факторе сира.

Принос:

4

Преп Вријеме:

0

сати

20

минс

Укупно време:

0

сати

30

минс

Састојци
4 тбсп.
путер
8
бијели хлеб земље, дебљине 1/2 “
16
резани амерички сир
1 лб.
80-постотно лешно говеђе месо, охлађено
кошер соли
Свеже млевени црни бибер
Кечап, за служење
Упутства
  1. Пеците на 350 °. Расподите маслац равномерно са једне стране сваког комада хлеба, а затим ставите крух с млевеним бундама доле у ​​течност од ливеног гвожђа на средњој високој врућини до златне боје. Пребаците се на велики тањир са подметнутом страном и ставите 2 комада америчког сира на сваки комад хлеба.
  2. Загрејати исту посуду од ливеног гвожђа на високој температури. У посуду за мешање додајте млевену говедину и сезоните сољу и бибером. Раздвојите се на 1/4-лб. хамбургере и облике од 1/2 “- дебеле, четвртасте паттиес, сличне димензијама хлеба. (Избјегавајте прекомјерно руковање хамбургерима јер ће их учинити тешким.) Кувари хамбургера у двије серије, флип хамбургера након 2 минута, затим кувати 2 минута Пређите на плочу и лагано покријте алуминијумском фолијом, оставите 2 минута.
  3. У међувремену, поставите посуду са хлебом у пећницу све док се сир не упакује. Лагано блатобрани хамбургери с папирним пешкиром, затим ставите хамбургере на опечени хлеб с сиром и врхом са другом комадом хљеба.
  4. Врати хамбургер с грилима на посуду од ливеног гвожђа да загрејте хлеб. Пустите одмах, са кечапом.