Греенбаи Пацкерс Јелл-О снимци

слика

Ерица Питера

Навикни на пакерице са свечаним Јелл-О снимцима.

Принос:

24

Састојци
24
пластичне наочаре
2
12-бројчано муфин лименке
3 оз.
кутија лимун Јелл-О
2
коверте Кнок обична желатина, подељена
2 ц.
хладна водка, подељена
Наранџаста бојења хране (опционо)
3 оз.
кутија лимета Јелл-О
Боја боје морнарице (опционо)
Упутства
  1. Припремите очишћене наочаре тако што ћете свако ставити у појединачну кутију за колач од калаја и нагињати их под углом тако да су нагнути на око 45 степени.
  2. За слој злата: У средњем тепиху, мијешајте 1 воду са лимуном Јелл-О и потресите 1 омотач желатина на врху. Дозволите мешању да седне 1 минут, а затим све убрзајте; загревати на медијуму док не дође до симмера. Додајте 1 водку и воду заједно. Ако сте веома избирљиви у бојама тима, користите зубчицу да додате мање од капи наранџасте боје хране да бисте жуто Јелло окренули благо злато (не додајте превише или ће само постати наранџасти!). Ставите 1 жлица кашике и 2 кашичице жуте Јелл-О у сваку од пластичних наочара и ставите у фрижидеру око 30 минута.
  3. За зелени слој: У средњем тепиху, мијешајте 1 воду са кречом Јелл-О и посипајте 1 омотач гелатин на врху. Дозволите мешању да седне 1 минут, а затим све убрзајте; загревати на медијуму док не дође до симмера. Додајте 1 водку и воду заједно. Да бисте постигли тамно зелену боју паковача, користите зубчицу да додате мање од капи боје боје тамно плаве боје у зелену смешу (опет, не додајте превише или ће се само постати плава!). Дозволите мешавини да се охлади до собне температуре и окрените све стаклене наочаре тако да су поново усправни. Када се једном охлади, напуните сваку стаклену капу док се ни са горњом ивицом златног слоја (ово ће бити још око 1 жлица и 2 кашичице). Поново се хлади најмање 3 сата прије служења, тако да су Јелл-О снимци потпуно постављени.

слика

Ерица Питера