Фриед Пицклес

Те хрушке, сочне печене краставице ће променити начин на који мислите о помфриту.

Принос:

12

Преп Вријеме:

0

сати

25

минс

Цоок Тиме:

0

сати

5

минс

Укупно време:

0

сати

30

минс

Састојци
12
велике копривене копље, исушене и потопљене сухе
1 ц.
свеобухватно брашно
1 тсп.
Бели лук у праху
1 тсп.
кошер соли
2
велика јаја, лагано претучена
2 ц.
панко
Биљно уље, за пржење
1/4 ц.
Ранцх дрессинг, за служење
1 тбсп.
Хот сос, за послуживање
Упутства
  1. Припремите киселину. Резани краставци пролазе по дужини у трећине или четвртине, у зависности од тога колико су густи, да би се направиле танке копље.
  2. Поставите станицу за дробљење. У средњој посуди удублите брашно и чесен у праху. Ставите јаја у посебну средњу посуду и панко у трећу посуду. Радите неколико копља истовремено, ископајте коплате копља у мешавини брашна, баците копље у јаја, а затим пљускати у панко.
  3. Направите зачињен ранч. Мјешавајте ранч и врући сос, додајући још врућег соса ако желите. Одложите док не будете спремни за службу.
  4. Спржите киселе крајеве! Пијте око 1 л / 2 биљна уља у велику, дубоку канту. Загрејати на средњој температури све док уље не достигне око 350 степени Ф или док уље не затире. (Ако се прскање воде сипају када га подигнете у тањир, спремно је.) Радити у серијама, додајте 3-4 копривачке копље на вруће уље помоћу клешта. Немојте гужавати посуду, или ће се уље хладити! Кувајте док се копље не смеју на једној страни златно браон, око 1 минута, а затим окрените и кувати док друга страна није златна, још око један минут. Ставите оцврту канту на расхладном рацку обложеном папирним пешкирима. Пружи вруће са зачињеним ранчем.