Деатх Би Цхоцолате Ице Цреам Цаке

Током тестирања овог рецепта, сазнајемо да када пецате колаче у 9 “таване, они се смањују када се хладе и савршено се уклапају у 8” опруге “! То је тајна савршено уредних ивица овог сладолед колача.

Принос:

10


порције

Преп Вријеме:

0

сати

10

минс

Укупно време:

2

сати

20

минс

Састојци
Припрема за кување, за пан
1
мешавина кокосовог чоколадног колача (плус састојци позвани на полеђини кутије)
2 пт.
Таленти Белгиан Цхоцолате Гелато
2 ц.
чоколаде
1 ц.
милерам
Чоколадни џими, за гарнисх
Упутства
  1. Прегрејати пећницу до 350 ° и линију два 9 “округле торте с папирима папира. Мастити са спрејом за кување. У великој посуди припремите мешавину колача према упутствима за паковање. Подијелите између тепиха и пецива док се четкица за зубе не убаци у средину чиста, око 20 минута. Нека се потпуно охлади.
  2. Користећи назубљен нож, изједначите заобљеним врхом сваке торте све док не расте. Поставите једну торту на дну тегле за подмазивање од 8 “врх са сладоледом и глатким сладоледом са шприцом оффсета све док не буде глатка..
  3. Замрзавање колача док се сладолед не отврди, око 2 сата.

  4. У међувремену, направите ганацхе: ставите чоколадне чипове у велику топлотно отпорну посуду. У малом тепиху на средњој врућини, доведите јаку крему како би се утопила. Уклоните са врућине и сипајте чоколадне чипове. Пустите да седнете 2 минута, а затим вадите док се не заглади. Нека се мало охлади.

  5. Уклоните колач од тањира за пролеће и сипајте ганацхе на врх торте. Украшите са посипама и служите одмах.

слика

Брандон Балес

КУПИТЕ САДА Спрингформ Пан, $ 21, амазон.цом