Беттераве (Беет Сорбет)

Атриер Цренн-ов пастирски кувар, Јуан Цонтрерас, желео је да донесе коријенско поврће на десертни сто. Стога је створио сорбет репа. “Сорбет је обликован тако да изгледа као актуелна репа која лежи на кревету земаљских и органских једињења као што су хрскави овс, мандарински пире, јогурт од овчијег млека, какао се сруши, пудинг од млечне чоколаде и јестиво цвеће из врта” Цонтрерас каже. “Све око овог десерта треба да изазове везу са земљом и произведу.”

Принос:

1

Састојци
32 оз.
сок од песе (сок од свеже, органске велике црвене репе)
6 оз.
нарезана сирово црвена репа
3 оз.
свеж сок од поморанџе
1 оз.
свеж лимунов сок
1/2 тсп.
со
1/2 ц.
шећер
Упутства
  1. У суду, комбинирајте сок од шећерне репе, шећерне и резане шећерне репе. Кувати и смањити за пола. Ским по потреби. Пребаците смешу у блендер и поступајте на високој температури у трајању од 3 минута, све док конзистенција није свиленкаста и глатка. Додајте со, сок од поморанџе и лимунов сок, затим прођите течност кроз фино сито. Смирите смешу и обрадите у производу сладоледа према упутствима произвођача.

<п>Атриер Цренн-ов пастирски кувар, Јуан Цонтрерас, желео је да донесе коријенско поврће на десертни сто. Стога је створио сорбет репа. “Сорбет је обликован тако да изгледа као актуелна репа која лежи на кревету земаљских и органских једињења као што су хрскави овс, мандарински пире, јогурт од овчијег млека, какао се сруши, пудинг од млечне чоколаде и јестиво цвеће из врта” Цонтрерас каже. “Све око овог десерта треба да изазове везу са земљом и произведу.”</p><p><b>Рецепт:</b> <b>Беттераве (Беет Сорбет)</b></p><p>“титле =” Беттераве (Беет Сорбет) ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф6ц8ф81фа70_-_ателиер-цренн-беет-сорбет-дел0612-кл.јпг?цроп=1кв:1.0 кх; центар, врх и величина = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Љубазношћу Ателиер Цренн