Бакед Аласка

КУПИТЕ САДА: ЈБ Цхеф Цулинари Торцх, $ 24, амазон.цом.

Ово је носталгична АФ.

Принос:

10

Преп Вријеме:

0

сати

35

минс

Укупно време:

6

сати

5

минс

Састојци
За сладолед
2 ц.
чоколадни сладолед, мало омекшан
6 ц.
сладолед од јагода, помало омекшан
6 ц.
сладолед ваниле, мало омекшан
За Бровни базу
1
кутија бровние мик, плус састојци позвани на кутији
За Мерингуе
8
беланаца
1/4 тсп.
крем тартара
1 ц.
шећер
Упутства
  1. Спраи 3-куарт бовл са спреј за кухање и линијом са пластичном омотачем. Додајте чоколадни сладолед у слоју, затим јагоде и ваниле сладолед. Покривајте лабаво са пластичном омотачем и замрзујте све до потпуно чврсте, најмање 4 сата.
  2. Пећ за пећницу до 350º. Подмазати округлим колачом од 8 “са спрејом за кување и линијом са пергаментом. Припремите тестенину за пециво према упутствима за паковање и пеците док се чачкалица убацена у центар не испразни, 25 до 27 минута.
  3. Пустите колаче потпуно хладно, а затим уклоните посуду за сладолед из замрзивача и поставите бревние на врх. Покријте пластичном омотачем и вратите се у замрзивач један сат или док не будете спремни за послуживање.
  4. Направити мерингуе: Употребом ручног миксера, пребијте јајаће белце и крему тартара на средњој високој брзини, 2 минута. Повећајте брзину на висок и додајте шећер у спором сталном току. Наставите да ударате до сјајних врхова, око 12 минута.
  5. Уклоните куполу сладоледа и покријте у потпуности са мерингуе, користећи задњу кашику како би направили врхове врхова.
  6. Пређите до златне, 2 минуте. (Или ако користите бакљу, ако имате.)
  7. Скини и служи одмах.

слика

Јое Спит