Wilde rijst gevulde squash

Behandel vegetariërs aan de Thanksgiving-tafel (en daarbuiten) tot gevulde gebakken squash, bezaaid met knapperige pecannoten en zoete gedroogde kersen.

opbrengsten:

4

Voorbereidingstijd:

0

uur

15

mins

Totale tijd:

1

uur

0

mins

ingrediënten
2
acorn pompoenen
2 eetlepels.
boter
1
sjalot
2
teentje knoflook
1/2 theel.
gedroogde gewreven salie
Grof zout
grondpeper
1
mix van wilde rijst
1/2 c.
gedroogde kersen
1/2 c.
pecannoten
Routebeschrijving
  1. Verwarm de oven voor op 450 graden F. Op een omrande bakplaat, schik de squash met de snijzijde naar beneden; dek het blad strak af met aluminiumfolie. Rooster tot ze zacht zijn als je ze doorboort met de punt van een scheermes, ongeveer 40 minuten.
  2. Verhit ondertussen in een grote pan de boter op medium. Voeg sjalot, knoflook en salie toe; breng op smaak met zout en peper. Kook, af en toe roerend, tot ze gaar zijn, 3 tot 5 minuten. Voeg rijst en 1 3/4 kopjes water toe; breng aan de kook, dek af en zet het vuur laag. Kook tot ze zacht zijn, zonder te roeren, ongeveer 25 minuten.
  3. Verwijder rijst van het vuur en roer kersen en pecannoten; seizoen vulling met zout en peper. Kruid de binnenkant van elke pompoenhelft met zout en peper. Gelijkmatig verdelen, hopen vullen in tweeën en serveren.

<p>Behandel vegetariërs aan de Thanksgiving-tafel (en daarbuiten) tot gevulde gebakken squash, bezaaid met knapperige pecannoten en zoete gedroogde kersen.</p><p><b>Recept:</b> <b>Wilde rijst gevulde squash</b></p><p>“title =” Wilde rijstgevulde squash ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6450371232_-_wild-rice-stuffed-squash-recipe-mslo1110-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh: midden, top en het formaat = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Met dank aan Martha Stewart

Добавить комментарий

*

− 2 = 4