S’mores Crunchwrap

Als ik iets bij Delish heb geleerd, is het dat er niets is dat je niet kunt crunchwrap. Begrijp me niet verkeerd, de OG Taco Bell-formule is perfect. Maar zo is onze kip parm, buff chick, en, nu, s’mores.

opbrengsten:

4

Voorbereidingstijd:

0

uur

15

mins

Totale tijd:

0

uur

25

mins

ingrediënten
4
grote meel tortilla’s
4 c.
mini-marshmallows
4
(2-oz.) Chocoladerepen (zoals Hershey’s)
8
Graham crackers
Boter, om te braden
1 1/2 c.
Kaneel suiker
Routebeschrijving
  1. Om elke crunchwrap te maken, leg je een bloemtortilla op een schoon oppervlak. Verspreid marshmallows in het midden, laat ongeveer een 2 “brede rand rond het midden. Top marshmallows met graham crackers. Topgraham crackers met chocolade.
  2. Span de randen van de tortilla naar het midden toe en maak plooien. Na het wikkelen, crunchwrap snel omkeren zodat de plooien op de bodem liggen en ze bij elkaar blijven. Herhaal met de resterende ingrediënten om nog 3 crunchwraps te maken.
  3. In een grote koekenpan met anti-aanbaklaag op middelhoog vuur smelten rond een eetlepel boter. Voeg crunchwrap toe, met de plooi naar beneden, en kook tot het goudbruin is, ongeveer 2 minuten. Draai crunchwrap open en bak tot ongeveer 3 minuten goud aan de andere kant.

  4. Haal van het vuur en gooi meteen de kaneelsuiker erbij.
  5. Herhaal met de resterende crunchwraps, het schoonvegen van de koekenpan en het toevoegen van meer boter indien nodig.

  6. Snijd doormidden en serveer onmiddellijk.

beeld

Brandon Bales

KOOP NU Le Creuset gietijzeren koekepan, $ 199, amazon.com