Peach-Custard Pie

Cu un aranjament însorit de piersici de vârf, acest desert este vară într-o plăcuță de piept. Faceți un inel de folie pentru a proteja crusta de rumenire prea repede: Taiați o bucată de două ori dimensiunea plăcii, pliați-o în jumătate și tăiați un cerc din centru suficient de mare pentru a expune partea de sus, dar acoperiți marginile.

Yield-urile:

8

Timp de pregatire:

0

ore

40

min

Timpul total:

5

ore

0

min

ingrediente
Pentru Crust
1
disc Pate Brisee
făină generală
Pentru umplere
4
mediu piersici ferme dar ferme
2
oua mari
3/4 c.
zahăr
1/2
lipiți untul unsalat
3 linguri.
făină generală
1
pinch sare
Directii
  1. Fa crusta: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Îndreptați pătratul bricei la o grosime de 1/8-inch pe o suprafață ușor freacă. Așezați aluatul într-o placă de plăcintă de 9 inch și tăiați crusta la o bandă de 1 inci folosind foarfece de bucătărie. Pliați marginile sub și apăsați pentru a închide sigiliul unei furci. Piciorul răzuit al plăcii peste tot cu furculiță. Se îngheață timp de 15 minute.
  2. Linia de crustă cu pergament, lăsând o coadă pe toate laturile. Umpleți complet cu fasole uscată sau orez. Coaceți timp de 20 de minute. Scoateți din cuptor; îndepărtați fasolea și pergamentul. Coaceți coaja până când fundul este ușor de aur, aproximativ 11 minute mai mult. Lasa sa se raceasca.
  3. Între timp, efectuați umplerea: Aduceți un vas de apă la fierbere. Pregătiți o baie de apă cu gheață. Tăiați un mic X în partea de jos a fiecărei piersici. Se fierbe timp de 1 minut; se transferă în baie de gheață-apă. Lăsați ușor să se răcească. Se curăță piersicile. Loviți 7 din cele 8 jumătăți pentru a forma niște pene.
  4. Împingeți împreună ouă, zahăr, unt, făină și sare. Se toarna umplutura in crusta de placinta. Puneți piersicul în centru, tăiați partea în jos și înconjoară cu pene.
  5. Coaceți timp de 45 de minute. (Scoateți cortul cu un inel de folie după 15 minute.) Transferați într-un suport pentru sârmă; lăsați să se răcească timp de 1 oră. Refrigerați timp de cel puțin o oră înainte de servire.

    Găsiți mai multe rețete de desert pe Delish!

    Rețete de mare tort Rețete de pâine cu banane Rețete cookie

<p>Cu un aranjament însorit de piersici de vârf, acest desert este vară într-o plăcuță de piept.</p><p><strong>Rețetă: Piept de piersici</strong></p><p>“title =” Placinta cu Peach-Custard ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f66446e3104_-_peach-custard-pie-recipe-mslo0814-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart