Orange-Mango-soep

Een zoete en verfrissende soep die sinaasappel en mango combineert in deze smaakvolle verrukking. Serveer het aan uw gasten bij het zwembad of binnen op een zonnige zomerdag.

Cal / Serv:
226
opbrengsten:

4

Voorbereidingstijd:

0

uur

10

mins

Totale tijd:

1

uur

10

mins

ingrediënten
1 eetl.
sinaasappelschil
3
grote zeer rijpe mango’s
1 1/2 c.
karnemelk of meer indien nodig
1 1/2 c.
vers appelsiensap
3 theelepels.
schat, of proeven
1 eetl.
citroen of limoensap
1
grote navel oranje
8
kleine verse muntblaadjes voor garnering (optioneel)
Routebeschrijving
  1. Smelt de sinaasappelrasp en de mango’s in een blender of keukenmachine tot ze glad zijn. Zeef door een zeef en pers met de achterkant van een lepel. Giet de vloeistof in een kom, dek goed af en zet in de koelkast minstens 1 uur. Gooi de vaste stoffen weg in de zeef.
  2. Roer de karnemelk, sinaasappelsap en 2 theelepels honing door de soep. (Als het te dik lijkt, voeg dan meer karnemelk toe.) Dek het goed af en laat het ongeveer 2 dagen in de koelkast rusten.
  3. Serveren: Voeg het citroensap toe en resterende 1 theelepel honing. Giet in gekoelde kommen en laat er sinaasappelplakjes bovenop drijven. Garneer met munt en serveer onmiddellijk.

<p>Een zoete en verfrissende soep die sinaasappel en mango combineert in deze smaakvolle verrukking. Serveer het aan uw gasten bij het zwembad of binnen op een zonnige zomerdag.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Orange-Mango-soep </strong></p><p>“title =” Orange-Mango Soup ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f628902ffc7_-_orange-mango-soup-de-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, top & resize = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Theresa Raffetto