Mini Banoffee Taartjes

Deze schattige mini-taartjes zijn gevuld met banaan, toffee en chocolade. De taartschaal maken van suiker koekjesdeeg voegt nog meer rijkdom toe.

opbrengsten:

8

ingrediënten
1
recept Eggless Sugar Cookie Dough
1/2 c.
ongezouten boter
1/2 c.
donker bruine suiker
1
kan gecondenseerde melk verzachten
1 1/2 c.
zware room
3 el.
kristalsuiker
4
rijpe bananen
2 oz.
donkere chocolade
Routebeschrijving
  1. Verdeel koekjesdeeg in 8 even stukjes. Druk gelijkmatig op de bodems en zijkanten van acht 3- tot 4-inch taartvormpannen, en knip het eventuele overtollige deeg af met een schilmesje. Steek de onderkant van de taartjes in met een vork en laat 20 minuten rusten. Verwarm intussen de oven tot 350 graden F. Plaats de taartpannen op een bakplaat en bak 15-18 minuten goudbruin. Koel volledig af op een rooster en draai de korsten uit de pannen.
  2. Smelt in een middelgrote pan de boter en de bruine suiker op middelhoog vuur tot de suiker is opgelost. Voeg gecondenseerde melk toe en breng het mengsel aan de kook. Kook gedurende 1 minuut, onder voortdurend roeren. Giet in gekoelde scherpe shells en plaats pannen in de ijskast om te koelen tot de toffee stevig is, ongeveer 1 uur.
  3. Als je klaar bent om te serveren, plaats je room en suiker in een mengkom en klop je tot er zachte pieken ontstaan. Snijd bananen en leg 5-6 banaanplakjes op de toffe- laag van elke taart. Smeer of giet slagroom over de bananen en strooi de bovenkant van elke taart met chocoladeschaafsel. Top met een andere banaanschijf.

<p>Deze schattige mini-taartjes zijn gevuld met banaan, toffee en chocolade. De taartschaal maken van suiker koekjesdeeg voegt nog meer rijkdom toe.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Mini Banoffee Taartjes</strong></p><p>“title =” Mini Banoffee Taartjes ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f66e4aa3fbc_-_banoffee-tarts-recipe-del1214-s2.jpg?crop=1.0xw:1xh; center, top & resize = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Maria Siriano