Mam is de Word Cupcakes

Moeders zijn dol op moeders. We sneden mini-marshmallows op de diagonaal en doopten de kleverige kant in gekleurde suiker om tientallen roze, gele, paarse, blauwe en oranje bloemblaadjes te maken. Je moeders zullen mama sprakeloos achterlaten.

© 2010 Wat is er nieuw, Cupcake? door Karen Tack en Alan Richardson. Overgenomen met toestemming van Houghton Mifflin Harcourt. Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van dit fragment mag worden gereproduceerd of herdrukt zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.

opbrengsten:

8

ingrediënten
8
vanille cupcakes
1/4 c.
elke blauwe, witte, lichtgele, felroze, felgele, oranje en paarse decoratiesuikers
1
Mini marshmallows met marshmallows op smaak (assorti in pastel kleuren)
1
tas mini marshmallows
1 c.
ingeblikte vanille glazuur
40
pastelkleurige droppastelkleuren (Jelly Belly)
Groene zoethoutwendingen (Twizzlers, Rainbow Twists)
Routebeschrijving
  1. Plaats elke gekleurde suiker in een aparte ondiepe kom. Sorteer 22 gelijk gekleurde marshmallows voor elke cupcake. Maak de bloembladen voor elke cupcake door de 22 mini-marshmallows doormidden op de diagonaal te snijden, waardoor alle marshmallow-stukjes in een van de gekleurde suikers vallen. Schud de kom en druk de gesneden kanten van de marshmallows in de suiker om te coaten. Herhaal met de resterende marshmallows en gekleurde suikers.
  2. Smeer een dunne laag glazuur op 1 cupcake. Beginnend langs de buitenrand van de cupcake, schik gelijkvormige marshmallow-bloemblaadjes, gesuikerde kanten op elkaar, dicht bij elkaar. Ga verder met nog eens 2 rijen marshmallows van dezelfde kleur om de cupcake bijna volledig te bedekken. Herhaal met de resterende glazuur, cakejes en marshmallows.
  3. Voor de meeldraden, voeg 5 like-coloured drop pastels in het midden van elke cupcake. Schik de bloem cupcakes op een dienblad. Snijd de groene dropjes in de dropjes om eruit te zien als stelen en leg ze op de schaal.

Добавить комментарий

*

4 + 5 =