Little-Bitty Fudge Puppies

Fudge-puppy’s zijn een traditionele eerlijke voeding: geroosterde wafels gedompeld in chocolade en gegarneerd met slagroom, geplette noten of andere toppings. We hebben ze snackgroottes gemaakt en deze gedipt in geplette banaanchips voor extra zoetheid en knapperigheid.

Van: Tiny Food Party! © 2012 door Teri Lyn Fisher en Jenny Park

Koop het boek

opbrengsten:

24

ingrediënten
Fudge Puppies
1 1/2 c.
zoete bananenchips
1 c.
donkere of halfzoete chocoladeschilfers
24
mini-wafels
1 c.
Zoete slagroom of winkel gekocht slagroom (zie recept hieronder)
Zoete slagroom
1 c.
zware room
2 eetlepels.
kristalsuiker
1 theelepel.
vanille-extract
Routebeschrijving
  1. Voor de Fudge Puppies: Plaats bananenchips in de kom van een keukenmachine en pulseer tot ze grof gemalen zijn. (Tip: U kunt ook chips in een plastic zak met ritssluiting plaatsen, verzegelen en inslaan met een deegroller.) Gegrilde spaanders in een kleine ondiepe kom gieten. Bekleed een bakplaat met perkamentpapier. Smelt chocoladeschilfers in een dubbele ketel op matig vuur, af en toe roeren tot een gladde massa. (Tip: zorg ervoor dat er geen druppel water in smeltchocolade komt of dat het vastloopt en onbruikbaar wordt). Dompel elke wafel gedeeltelijk in de gesmolten chocolade, schud voorzichtig het overtollige water weg en dribbel de fijngestampte bananenschilfers tot ze goed zijn bedekt. Leg het op het voorbereide vel en laat de chocolade ongeveer 30 minuten liggen. Serveer fudge-puppies met verse Sweet Whipped Cream bovenaan of aan de zijkant.
  2. Bekleed een bakplaat met perkamentpapier. Smelt chocoladeschilfers in een dubbele ketel op matig vuur, af en toe roeren tot een gladde massa. (Tip: zorg ervoor dat er geen druppel water in smeltchocolade komt of dat het vastloopt en onbruikbaar wordt). Dompel elke wafel gedeeltelijk in de gesmolten chocolade, schud voorzichtig het overtollige water weg en dribbel de fijngestampte bananenschilfers tot ze goed zijn bedekt. Leg het op het voorbereide vel en laat de chocolade ongeveer 30 minuten liggen. Serveer fudge-puppies met verse Sweet Whipped Cream bovenaan of aan de zijkant.
  3. Voor de Sweet Whipped Cream: plaats alle ingrediënten in een middelgrote mengkom of de kom van een standaardmenger voorzien van de gardebevestiging en klop 4 tot 5 minuten, of tot ze ongeveer verdubbeld zijn in volume en stijve pieken vormen. (Controleer of er stijve pieken zijn door een garde of een houten lepel in de slagroom te dopen en op te tillen.) Crème met opstaan ​​in stijve, enigszins hangende pieken wanneer deze tot perfectie wordt geslagen.)

onzin puppies are a traditional fair food: toasty waffles dipped in chocolate and topped with whipped cream, crushed nuts, or other toppings. <p><b>Recept: Little-Bitty Fudge Puppies</b>“title =” Little-Bitty Fudge Puppies ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f656c32e05a_-_little-hush-puppies-del1012-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, top & resize = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Teri Lyn Fisher