Kachel-top Clambake

Het toevoegen van de ingrediënten in de juiste volgorde is het geheim van het succes van dit recept; degenen die het langst duren om te koken, gaan als eerste binnen. De optionele laag zeewier (verkrijgbaar bij de meeste visverkopers) zorgt voor een zoute oceaanessentie en houdt de aardappelen van de bodem van de pot.

Dit recept is opgenomen in het nieuwe Martha’s American Food kookboek © 2012 door Martha Stewart Koop het boek

opbrengsten:

8

ingrediënten
2
grote uien
6
teentje knoflook
1
fles pale ale of medium-bodied bier
1 c.
water
Vers zeewier
1 1/2 lb.
kleine nieuwe aardappelen (wit, rood of een combinatie)
1 lb.
hete gedroogde chorizo
Grof zout
3
kreeften
36
littleneck clams
4
oor maïs
2 lb.
mosselen
1 1/2 lb.
grote garnalen
2 eetlepels.
ongezouten boter
2
citroenen
Routebeschrijving
  1. Combineer uien, knoflook, pale ale en water in een soeppan van 16 kwart gallon. Dek af met een laag zeewier (of leg een stoommand op de uien). Voeg aardappelen, chorizo ​​en 1 eetlepel zout toe. Aan de kook brengen. Kreeften toevoegen; kook op hoog vuur, afgedekt, gedurende 15 minuten. Voeg tweekleppigen en maïs toe; koken, afgedekt, gedurende 6 minuten. Voeg mosselen en garnalen toe; koken, afgedekt, tot mosselen en mosselen open zijn en garnalen gaar zijn, 4 tot 8 minuten.
  2. Verwijder vis, maïs, aardappelen en chorizo ​​met behulp van een tang en breng over naar grote schotels of omrande bakplaten. Gooi zeewier en ongeopende mosselen en mosselen weg. Zeef de vloeistof door een zeef in een kom; voeg boter toe, wervelend om te smelten. Knijp citroenen over clambake.

    Op zoek naar meer dineropties? Bekijk onze recepten voor varkensvlees, kip recepten, en aardappel recepten.

<p>Het toevoegen van de ingrediënten in de juiste volgorde is het geheim van het succes van dit recept; degenen die het langst duren om te koken, gaan als eerste binnen. De optionele laag zeewier (verkrijgbaar bij de meeste visverkopers) zorgt voor een zoute oceaanessentie en houdt de aardappelen van de bodem van de pot.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Kachel-top Clambake</strong></p><p>“title =” Stove-Top Clambake ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6d51358c8a_-_stove-top-clambake-recipe-mslo0913-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh: midden, top en het formaat = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Met dank aan Martha Stewart

Добавить комментарий

*

− 6 = 2