Hocus Pocus-geïnspireerd S’mores Pops

verdoven Pocus Pops Vertical

Jonathan Boulton

Je zult nog meer van hen houden dan Bette Midler van haar houdt booooook! (Opmerking: je hebt popsicle-sticks en snoepogen nodig om het uiterlijk te voltooien.)

Bekijk dit bericht om het volledige verhaal achter dit idee te krijgen.

opbrengsten:

6

Voorbereidingstijd:

0

uur

15

mins

Totale tijd:

0

uur

45

mins

ingrediënten
12
graham crackers, gehalveerd
marshmallow crème
3 c.
halfzoete chocoladeschilfers
3 el.
kokosnootolie
1
zak snoepogen
1
container zwart koekje glazuur
Routebeschrijving
  1. Verspreid marshmallow crème op de helft van de crackers van Graham. Plaats een ijslollystok halverwege op de crème, zodat deze als een handvat uit de cracker van Graham steekt, en bedek dan met de andere cracker van Graham. Leg ze op een perkament omzoomde bakplaat en laat ze in de vriezer staan ​​terwijl je de chocoladesaus maakt.
  2. Stel een dubbele ketel in: Vul een middelgrote pan met ongeveer 1 “water, en bedek met een glazen schaal. (Zorg dat de kom het water niet raakt.) Plaats de chocoladestukjes in een kom, roer tot ze smelten, roer dan de kokosolie erdoorheen en dompel graham cracker broodjes in chocolade, bedek ze volledig.Je moet misschien een botermesje of siliconen spatel gebruiken om ervoor te zorgen dat de zijkanten gecoat zijn. Plak een snoepoog op elk ‘boek’, helemaal rechts kant ongeveer halverwege de cracker van Graham, leg ze terug op de bakplaat en koel ze minstens 15 minuten, of totdat de chocolade is uitgehard.
  3. Gebruik een zwarte koekje-glazuur om een ​​cirkel rond het oog te tekenen, twee halve cirkels op de buitenste hoeken van het graham-cracker “boek” en “steken” op de met chocolade bedekte graham crackers.
  4. Zet het in de koelkast tot het is geplaatst, tenminste 15 minuten. Houd ze daar tot vlak voor het serveren.