Geparelde gerst salade met appels, granaatappel zaden en pijnboompitten

Gebruik Geparelde gerst met tijmgeur in dit smakelijke bijgerecht. De salade (zonder de pijnboompitten) kan ‘s nachts worden gekoeld. Breng de salade op kamertemperatuur alvorens te serveren.

opbrengsten:

6

Totale tijd:

0

uur

20

mins

ingrediënten
c.
pijnboompitten
1/4 c.
extra vergine olijfolie
2 eetlepels.
extra vergine olijfolie
3 el.
witte wijn azijn
1
kleine sjalot
zout
Versgemalen peper
4 c.
Geparelde gerst met tijmgeur
1
grote scherpe appel
1/2 c.
granaatappelzaadjes
1/2 c.
Gehakte platte bladpeterselie
Routebeschrijving
  1. Verwarm de oven voor op 350 graden C. Smeer de pijnboompitten in een taartplaat en toast ze goudbruin, ongeveer 5 minuten. Laten afkoelen.
  2. Klop in een kom de olie met de azijn en sjalot en breng op smaak met zout en peper. Voeg de toe Geparelde gerst met tijmgeur, pijnboompitten, appel, granaatappelpitjes en peterselie; gooi voor het serveren.

<p>Gebruik tijmgeurende parelgort in dit smakelijke bijgerecht. De salade (zonder de pijnboompitten) kan ‘s nachts worden gekoeld. Breng de salade op kamertemperatuur alvorens te serveren.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Geparelde gerst salade met appels, granaatappel zaden en pijnboompitten</strong></p><p>“title =” Geparelde gerstensalade met appels, granaatappelpitjes en pijnboompitten ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6715524986_-_201003-r-apple-grain-salad-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh: midden, top en het formaat = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Tina Rupp

Добавить комментарий

*

+ 19 = 21