Dit is hoe je thuis een crunchwrap kunt maken

KRIJG HET RECEPT HIER.

Het is officieel: we leven in een door Taco Bell geobsedeerde wereld. Mensen zijn eigenlijk kiezen trouwen in de fastfoodketen. Onze liefde voor cheesy gordito crunch, chalupa supreme en crunchwrap supreme is sterk. Vooral voor de crunchwraps. Daarvoor gaan mensen helemaal krijten.

Crunchwrap Supreme

Chelsea Lupkin

Het goede nieuws is dat je de drive-in niet nodig hebt om je crunch op te zetten. U kunt uw eigen maken! De geplooide en gevulde quesadilla’s zien er gek uit, maar ze zijn eigenlijk gek eenvoudig. Eerlijk gezegd kan het moeilijkste deel tostada-shells vinden. Als uw supermarkt ze niet heeft, bak er dan zelf een! Kleine maïstortilla’s kraken als een droom in een ondiepe plas hete plantaardige olie.

Crunchwrap Supreme

Chelsea Lupkin

Zodra je al je ingrediënten hebt, sauté wat gehakt met paprika, chilipoeder en komijn. Of gewoon met ‘taco-kruiden’. Doe geen moeite met een ui of knoflook. Houd dingen simpel. Als je een echte liefhebber van de wrap bent, weet je dat je nacho-kaassaus nodig hebt. Maak er zelf een of koop een pot! Niemand zal het verschil kennen. Hiervoor gaat het allemaal om die crunch.

Crunchwrap Supreme

Chelsea Lupkin

De eigenlijke constructie van de crunchwrap gaat als volgt: extra grote meeltortilla, gekookt gehakt, motregen van nacho-saus, tostada-schaal, gesneden sla, tomaten, Mexicaanse melange, kleinere bloemtortilla (die je snijdt uit de grotere). Vouw de randen van de grote tortilla in het midden, vouw plooien rond de randen en kook het geheel zoals je een goede quesadilla zou doen – totdat het aan beide kanten goudkleurig is.

Crunchwrap Supreme

Chelsea Lupkin

Als je de crunch hoort, weet je dat je goud hebt geslagen. En het smaakt zelfs beter dan het klinkt. Zoals de meeste dingen in het leven, is in dit geval zelfgemaakt zeker beter.

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.