Bloemkool “Hashbrown” Cups zijn het low-carb ontbijt waar je van gedroomd hebt

Als je van muffin-tin ontbijtbekers houdt, word je gek van deze low carb-variant van de trend. Na het gebruik van bloemkool als inleg voor pizza korst, gebakken rijst en goedkope “popcorn”, moesten we het proberen als faux-hash browns. Blijkt, het is behoorlijk ongelooflijk.

Het proces zelf is eenvoudiger dan je zou denken: hak de stengel af en verlaat het van de bloemkoolkop, gooi die weg en snijd de bloemkool in brokken. Plaats die in een grote pan met kokend water. Laat het 3 minuten koken en breek een raam – je keuken staat op het punt naar bloemkool, hardcore te ruiken.

Een keukenmachine is cruciaal om die hash-bruine textuur te krijgen, maar een krachtige blender zou ook kunnen werken. Als je cauli eenmaal gepulseerd is, is het noodzakelijk dat je ALLE vloeistof verwijdert. De beste techniek hiervoor is om een ​​paar vellen keukenrol af te scheuren, de verkruimelde bloemkool eroverheen te gieten en weg te wringelen! Je zou verbaasd zijn hoeveel water eruit komt, zelfs als de roosjes eerst droog lijken.

Vanaf daar vorm je gewoon een deeg met eieren en cheddar kaas (en een beetje knoflookpoeder, zout en peper, om het meer van een tater-achtige flavah te geven). Je vingers zijn echt je beste hulpmiddel als het gaat om de integratie hier, dus steek de handen uit de mouwen en pak dat “deeg” gemengd en gegoten.

Zorg ervoor dat je de nesten vooraf bak voordat je de eieren en andere toppings toevoegt. Maar echt, behandel dit bloemkoolbrouwsel als “deeg”, want je kunt in essentie alles erin stoppen. We kozen voor bacon en bieslook, maar alles wat je lekker vindt in een hartig eiergerecht zou werken: avocado, tomaten, spinazie, boerenkool – noem maar op!

Ontvang het recept.

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

51 − 47 =