Bacon, ei en kaaskoekjes

Alle elementen van een broodje ontbijt in een perfect koekje.

opbrengsten:

6

Voorbereidingstijd:

0

uur

15

mins

Totale tijd:

0

uur

30

mins

ingrediënten
6
grote eieren
4 c.
Bisquick Mix
1 theelepel.
knoflook poeder
1/2 theel.
koosjer zout
1 1/2 c.
melk
1 c.
gesmolten boter
2 eetlepels.
gehakte bieslook, verdeeld
1 c.
geraspte scherpe Cheddar-kaas
7
plakjes gekookt spek, verkruimeld
Routebeschrijving
  1. Verwarm de oven voor op 450 °. Vul een pan ongeveer tweederde van de weg met water. Breng aan de kook en voeg voorzichtig eieren toe. Kook gedurende 4 minuten, haal dan van kokend water en plaats in ijswater om ze een paar minuten te shocken. Eenmaal afgekoeld, schil voorzichtig eieren en zet opzij.
  2. Meng in een grote mengkom Bisquick, knoflookpoeder en zout. Roer de melk en de boter erdoor tot een zacht deeg ontstaat. Vouw in 1 eetlepel bieslook, samen met kaas en spek.
  3. Vet de bodem en zijkanten van een jumbo-formaat muffinblik in met kookspray of boter. Gebruik een maatbeker van 1/3 kop om in koekjesdeeg te scheppen en vorm een ​​put in het midden van elk deeg. Voeg het ei voorzichtig toe aan elke vorm, zodat het koekjesdeeg er een nest omheen vormt. Gebruik ongeveer een halve schep deeg om elk ei te bedekken (gebruik precies genoeg deeg om te coaten).
  4. Bak totdat de toppen licht goudbruin zijn, 10 tot 11 minuten. Bestrijk met gesmolten boter, bestrooi met de resterende bieslook en serveer.