Als Avocado Toast en Egg-in-A-Hole zijn getrouwd, zouden ze dit KRANKZINNIG Avocado-bagel maken

Egg-in-a-hole ontmoet bagel en avocado-toast. Het klinkt ingewikkeld, maar het is niet – het is heerlijk eenvoudig. Ik heb veel van de eieren met de zonnige kant gebakken in al mijn jaren van ontbijtmaken, maar ik had nooit gedacht om eieren te bakken in een avobagel, laat staan ​​een bagel helemaal, tot voor kort. Ik veronderstel dat je kunt zeggen dat ik ben opgegroeid en bij mij, zo ook mijn ontbijt.

Avocado bagel

Jonathan Boulton

Voordat we gaan frituren, laten we het hebben over de avocado. Het is voldoende om de romige plakjes met citroensap, zout en peper te maaien – het is de avotoast-manier. Maar de “toast” is hier geen gewoon wit sneetje. Aangezien we bagels gebruiken, kon ik het niet laten om roomkaas toe te voegen. Roomkaas + puree avocado = uw nieuwe gunstvlek. Ik beloof dat je ervan zult houden.

eieren in bagel hole

Jonathan Boulton

Om het ei te koken en niet brand de bodem, je moet het gat in het midden van de bagel groter maken. Hierdoor kan het ei sneller koken. Gebruik een cookie (of biscuit) snijder om de diameter te vergroten. Maar wacht tot na je proost op de bagel (omdat je natuurlijk niet de boterachtige stukjes weggooit die je wegsnijdt uit het midden).

avocado bagel bite

Jonathan Boulton

KRIJG HET RECEPT.

PIN VOOR LATER

Avocado Bagel Pinterest

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

17 − = 10