Pretzel Challah

imagine

Tori Avey

Bomboane cu chifle au un moment, dar poți lua tendința la masa ta de vacanță cu această alternativă rețetă challah.

Yield-urile:

2

Timpul total:

4

ore

0

min

ingrediente
Pretzel Challah
3/4 c.
apa calda
1
pachet drojdie uscată activă
1 lingura.
zahăr
1 lingura.
ulei de rapita
1 1/4 linguriță.
sare
1
ou
făină
4 qt.
apă
1/2 c.
praf de copt
1/2 c.
zahăr brun închis
Cornmeal, pentru praful foii de coacere
Kosher sau sare grosieră, pentru condimentele de challah
2 linguri.
unt topit
Egg Wash
1
gălbenuș de ou
1 lingura.
apă rece
1/4 de linguriță.
zahar alb
1/4 de linguriță.
sare
Directii
 1. Combinați apa caldă, drojdia și zahărul într-un castron mare și amestecați până se combină.
 2. Lăsați amestecul să se odihnească 10 minute, până când drojdia este expandată și spumă.
 3. Se amestecă în ulei de canola, sare și ou și se bate până se combină bine.
 4. Începeți adăugarea făinii cu 1/2 ceașcă, amestecând cu o lingură mare între fiecare adăugare. Când amestecul devine prea gros pentru a se amesteca, utilizați mâinile pentru a frământa. Continuați adăugarea făinii și alăturați aluatul până când este netedă, elastică și nu este lipicioasă.
 5. Așezați o cratiță plină cu apă pe sobă și aduceți-o la fierbere. Între timp, scoateți aluatul din vasul de amestecare și spălați castronul. Vas cu vas de ulei vegetal. Așezați aluatul în castron și amestecați până când este acoperit cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și umed și puneți castronul pe suportul de mijloc al cuptorului. Luați o cratiță de apă fierbinte și așezați-o sub suportul în care se află aluatul. Închideți ușa cuptorului (nu porniți). Lasati aluatul sa creasca o ora.
 6. Îndepărtați castronul pentru aluat și împingeți-l de mai multe ori pentru a elimina buzunarele de aer. Întoarceți-vă la cuptor și lăsați-l să crească o oră mai mult Puneți aluatul în jos în castron de câteva ori.
 7. Se taie aluatul pe suprafața frământată și se frământă câteva minute, adăugând făină, după cum este necesar, pentru a menține aluatul senzațional de lipicios. Împingeți challahul în două panglici cu 4 fire.
 8. Conectați o coală mare de coacere cu un prosop de bucătărie curat, uscat și neted. Așezați panglicile deasupra prosopului și lăsați-le să crească cu 30-45 de minute mai mult.
 9. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Aduceți apă la fierbere într-o cratiță ovală sau în oală. Se dizolvă sucul de coacere și zahărul brun în apă clocotită și se amestecă pentru a se asigura că amestecul nu se așează pe fund.
 10. Scoateți ușor panglica în apă clocotită, întorcând o dată cu o spatulă pentru a vă asigura că ambele părți ale panglicii sunt umezite în mod uniform, 30 de secunde. Îndepărtați cu atenție panglicile din apă și întoarceți-le la foaia de coacere cu prosop de bucătărie.
 11. Înainte de a pregăti spălarea ouălor, îmbrăcați îmbrăcămintea înmuiată pe prosopul de bucătărie: amestecați împreună cu gălbenușul de ou, apă, zahăr și sare până când se.
 12. Așezați oa doua foaie de copt cu hârtie de pergament și presați-o cu o pulverizare ușoară a porumbului. Puneți challa împletite pe foaia de coacere cu pergament și periați cu o acoperire ușoară de spălare de ouă. Praf cu coșer sau sare grosieră.
 13. Coaceți 15 minute, apoi îndepărtați challa din cuptor și centura de pânză cu un strat foarte subțire de spălare de ouă. Rotiți tava, astfel încât partea opusă să fie îndreptată spre față și să coaceți până la adâncime de aur, cu 15 până la 25 de minute mai mult.
 14. Imediat ce iese din cuptor, periați challa cu unt topit
 15. Lăsați-l să se răcească pe foaia de copt sau pe un suport de sârmă înainte de servire.

Добавить комментарий

*

+ 53 = 61