Sloppy Jose Quesadillas

E timpul să furiți. 

Yield-urile:

1

Timpul total:

0

ore

30

min

ingrediente
2 linguri.
ulei de măsline extra virgin
1
ceapa, tocata
1
jalapeño, semințele îndepărtate și tocate
2
cuișoare usturoi, tocate
1 lb.
Carne de vită
1 linguriță.
pudra de chili
1 linguriță.
chimion
1 c.
bere lager
1 c.
sos de rosii
2 linguri.
Worcestershire
2 linguri.
Sos iute
1 c.
pepper jack, mărunțit
1 c.
Cheddar, tocat
8
tortilla de făină medie
Smântână, pentru servire
Sos fierbinte, pentru servire
Directii
  1. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați ceapa și gatiți până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, jalapeño și condimentele. Gatiti pana la parfumat, aproximativ 30 de secunde. Adăugați carnea de vită, amestecând cu o lingură de lemn pentru a rupe carnea. Se condimentează cu sare și piper.
  2. turna în bere și gătiți timp de 1 până la 2 minute, lăsând lichidul să se reducă ușor. Se amestecă sosul de roșii, sosul Worcestershire și sosul fierbinte. Lăsați să se fierbe timp de aproximativ 10 minute pentru a permite lichidului să se reducă puțin și aromei să se amestece. Opriți căldura și lăsați-o la o parte.
  3. Încălziți o tigaie mediană pe foc mediu. Între timp, construiește-ți quesadillas. Se presară aproximativ 1/4 c fiecare pepper jack și cheddar peste 4 tortilla. Cu o lingură mare, împrăștiați bomboane de amestec de carne deasupra brânzei. Se presara cu mai mult brânză, apoi se topesc cu restul de tortilla.
  4. unu la un moment dat, transferați quesadillas la tigaie. Gatiti pana la maro auriu, aproximativ 3 minute. Când sunteți gata să răsturnați, acoperiți tava cu o placă mare. Trageți panoul pentru a transfera quesadilla pe placă, apoi glisați quesadilla înapoi pe tava (partea de sus a aurului). Gatiti pana la maro auriu.
  5. Împărțiți quesadillas în pene și garnisiți cu smântână.

Добавить комментарий

*

9 + = 17