Gingerbread Snowflakes

Deze zeven-inch vlok, mooier dan een peperkoekhuis of een peperkoekman, is groot genoeg om te delen – maar wie wil dat echt? Het schuren van suiker boven op gepiperde koninklijke glazuur geeft het een ijzige glans.

opbrengsten:

16

ingrediënten
6 c.
bloem voor alle doeleinden
1 theelepel.
zuiveringszout
1/2 theel.
bakpoeder
1 c.
ongezouten boter
1 c.
donker bruine suiker
4 theelepels.
gemalen gember
4 theelepels.
gemalen kaneel
1 1/2 theelepel.
gemalen kruidnagels
1 theelepel.
fijngemalen peper
1 1/2 theelepel.
Grof zout
2
grote eieren
1 c.
onverzadigde melasse
Royal Icing
Fijne schuursuiker
Routebeschrijving
  1. Zeef bloem, bakpoeder en bakpoeder in een grote kom. Opzij zetten.
  2. Doe boter en bruine suiker in de kom van een elektrische mixer die is uitgerust met de peddelbevestiging; mix op gemiddelde snelheid tot het pluizig is. Meng kruiden en zout, dan eieren en melasse. Verlaag de snelheid naar laag. Voeg bloemmengsel toe; mix tot net gecombineerd. Verdeel het deeg in drie; verpak ze elk in plastic. Koel tot ongeveer 1 uur in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 350 graden C. Rol het deeg uit op een licht bebloemd werkoppervlak tot een dikte van 1/4 inch. Snijd in sneeuwvlokken met een 7-inch koekjessnijder in de vorm van een sneeuwvlok. Ruimte 2 centimeter van elkaar op bakplaten bekleed met perkamentpapier en koel tot stevig, ongeveer 15 minuten.
  4. Bak koekjes tot knapperig maar niet donker, 12 tot 14 minuten. Laat afkoelen op vellen op draadrekken.
  5. Doe glazuur in een spuitzak voorzien van een kleine platte ronde punt (zoals Ateco # 7). Buisontwerpen op sneeuwvlokken; bestrooi onmiddellijk met schurende suiker. Laat 5 minuten staan; tik overtollige suiker af. Laat het glazuur volledig op kamertemperatuur zetten, ongeveer 1 uur. Bewaar koekjes tussen de lagen perkament in een luchtdichte container bij kamertemperatuur tot 5 dagen.

<p>Deze zeven-inch vlok, mooier dan een peperkoekhuis of een peperkoekman, is groot genoeg om te delen & # x2014; maar wie wil dat echt? Het schuren van suiker boven op gepiperde koninklijke glazuur geeft het een ijzige glans.</p><p><b>Recept: Gingerbread Snowflakes </b></p><p>“title =” Gingerbread Snowflakes ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f646d3cd541_-_special_gingrsnwflkes_sxl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Met dank aan Martha Stewart