Curtis Stone’s Mango Bellini

Proost met de Neem de Home Chef mee‘s Mango Bellini tijdens uw nieuwjaarsbrunch.

Recept met dank aan curtisstone.com

opbrengsten:

4
– 6

ingrediënten
2
rijpe mango’s
1
fles brut Champagne
Routebeschrijving
  1. Plaats 4 tot 6 Champagne-fluiten in de vriezer om te relaxen. Plaats gehakte mango in een blender en pureer tot een gladde massa.
  2. Zeef de mangopuree door een fijne zeef en in een kom. Bevries de gespannen puree in de vriezer of op ijs tot het koud is.
  3. Plaats de mangopuree in een glazen kan. Voeg de champagne toe en meng voorzichtig met de garde. Giet langzaam het champagnemengsel in de gekoelde fluiten en serveer onmiddellijk.

<p>Het belang van een goede brunch op nieuwjaarsdag mag niet worden onderschat. Ga op weg naar herstel met Curtis Stone’s Cinnamon French Toast met Berriesaus. Of als je het wazige gevoel van dat nieuwe jaar nog wat langer wilt verlengen, zal Curtis’s Mango Bellini de januari-blues tijdelijk afwachten..</p><p>“title =” Curtis Stone ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f68bbb5d74e_-_curtis-headshot-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize= 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Breville