America Cake

Je hebt een extra rood fluweel cakebeslag met het recept. Ons advies: cupcakes zijn ALTIJD een goed idee. 

opbrengsten:

6

Voorbereidingstijd:

0

uur

15

mins

Kooktijd:

0

uur

35

mins

Totale tijd:

0

uur

50

mins

ingrediënten
8 Oz.
boter, plus meer voor de botervloot
Meel, voor afstoffen
1
doos rood fluweel cake mix
1
vak witte cakemix
Blauwe kleurstof
8 Oz.
roomkaas
3 c.
banketbakkerssuiker
1 theelepel.
vanille
rode, witte en blauwe hagelslag
Routebeschrijving
  1. Verwarm de oven voor op 350 graden C. Boter een 8-inch ronde bakvorm en rij met bakpapier. Beboter de bodem en zijkanten van de pan en bestuif met bloem.
  2. Bereid in dozen verpakte cakemengsels volgens pakketinstructies voor. Verdeel het witte cakebeslag doormidden in twee aparte kommen. Roer ongeveer 6 druppels blauwe voedselkleurstof in een van de kommen.
  3. Verdeel de gekleurde kleuren daarover gelijkmatig tussen drie knijpflessen. (Je kunt ook vloeibare maatbekers gebruiken.) Je hebt maar ongeveer de helft van het voorbereide roodfluwelen beslag nodig. Gebruik de rest voor cupcakes.
  4. Begin met rood. Pers ongeveer een 1/4 kopje beslag in de pan. Knijp vervolgens ongeveer dezelfde hoeveelheid van het witte beslag direct op het rood, gevolgd door een gelijke hoeveelheid van het blauwe beslag. Ga door met afwisselend de drie slagmensen, maak een schot in de roos en verlaag geleidelijk aan de hoeveelheid beslag die je giet.
  5. Bak gedurende 30-35 minuten totdat een tandenstoker die in het midden van de cake is gestoken, er schoon uitziet. Laat 10 minuten in de pan afkoelen en breng het over naar een koelrek om volledig af te koelen.
  6. Make the Frosting: Boter en roomkaas samen tot kloppen samen kloppen. Voeg de suiker en vanille toe en klop tot een pluizige, 3-5 minuten.
  7. Frost de cake en decoreer met hagelslag. Snijd en laat je verbazen.

Добавить комментарий

*

+ 86 = 95