Закачен на Хотдисх: Направите лакше касероле

краљ ranch chicken noodle casserole

Кате Сеарс
Без обзира да ли сте са Мидвеста и одрасли једете “хотдисх” или никад раније нисте чули реч, ови утешни рецепти ће вам очистити своје ормане за омиљену посуђујућу посуду. Сви могу да буду унапред, служе гомилу, а следећег дана чудесно раде као остаци. Спреман за још једне посуђе? Погледајте ове невероватно креативне верзије ваших омиљених посуђа, све се претворило у посуђе.

краљ ranch chicken noodle casserole

Кате Сеарс
Кинг Ранцх Пилећи печурке

Узели смо традиционални пилећи тепсији и додали неке мексичке укусе за ново и укусно узимање омиљене јеловице.

Рецепт: Кинг Ранцх Цхицкен Ноодле Цассероле

<п>Испрљали смо масти и калорије од оригиналних свињских гајби и пирешуља (направљеног са кондензованим супи) и додали тоне додатног укуса користећи лук, папричице и паприку.</p><p><strong>Рецепт:</strong> <strong>Свињски шунка и шаргарепа скалета дивљег рижа</strong></p><p>“титле =” Свињска шипка и шаргарепа скалета ”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/11/480к262/54ф66ф4д225ба_-_-рице-скиллет-цассероле-реципе-гхк0314-ориг-мастер-рвфкке -1.јпг? Ресизе = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Ерин Пхранер

Свињски шунка и шаргарепа скалета дивљег рижа

Испрљали смо масти и калорије од оригиналних свињских гајби и пирешуља (направљеног са кондензованим супи) и додали тоне додатног укуса користећи лук, папричице и паприку.

Рецепт: Свињски шунка и шаргарепа скалета дивљег рижа