Људи се изневерују изнад овог огромног Хо Хо колача

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

Као уредник хране, пецујем колаче као и све облике и величине. Небо висок или обликован као кроф, не бојим се да гурам границе печења. Али ова огромна чоколадна торта заиста је потресла моју поверење у кухињу. (Не брините, ту је сретан крај и чудесна невероватна торта на видику.)

До недавно нисам никад направио колач од желећа или јула. Због тога је идеја да се нешто пекотавим и још топло испразнимо. Али, бојање ће само отежати ситуацију. (Знам из мојих многих неуспелих покушаја.) Ево како то учинити.

Гиант Swiss Cake Roll

Јонатхан Боултон

Направите торту. Веровали или не, овај је потпуно без глутена. Волим брашно и не плашим се да га користим, али ова торта је пухаста, јер ми то уопште не недостаје. Светлост и сунђураст текстура долазе од вихнутих белих јајета, који се преклапају у мешавину чоколаде са топљеним јајима. Припрема ће изгледати пенушаво и чудно, али ће се добро испрати.

Затим налијте тесто у јелли ролл (10 “-к-15”) за печење. Када се врх торте осећа веома сувим, а чачкалица се испразни чисто, ставите посуду на хладњачу и покријте торту влажним пешкирима 10 минута. Осећаш се погрешно и чудно, али помаже да колач задржи влажност и флексибилност. Водите нож дуж ивица ташне (ово је важно!), Покријте торту воштаним папиром и окрените га на чисту површину. Затим га увијте, користећи воштани папир или ручник испод да бисте подигли и окренули колач. (То је исти концепт као и суши мат.) Повјерење је ваш највећи кључ успеха.

Гиант Swiss Cake Roll

Јонатхан Боултон

Мораћете да хладите торту у потпуности пре него што га попуните шлагом. Једном када се укључи у собну темпу, то би требало да се одвуче и (ролне назад) врло лако. Чак и ако пукне, у сваком случају ћеш покрити целу ствар у дебелом ћебету. Нико никада неће знати. Само ће бити превише запањивати колико је дивна и колико сте чудесни.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх он инстаграм.

Добавить комментарий

*

+ 89 = 94