Свеет Потато Пие Цупцакес су много боље од пита од кромпира

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

КУПИТЕ САДА: Цхеврон Цупцаке Линерс, 6,60 долара за 18 година, амазон.цом

Слатка пита од кромпира је једна од мојих омиљених ствари за јело. То је слатко, препун топлих зачина, и обично укључује неку врсту брашна. Плус, ту је и поврће, момци! Значи … здраво? Можда не. Али једно је, супер је свестрано.

слика

Алека Паиеско

Ове слатке пите од кромпира су забаван, модеран твист на вашем класичном, слатком десертном кромпиру. Плус, лако их је бацати заједно. Захваљујући неким од наших омиљених остатака, спремни смо за мање од 30 минута, (здраво, мешовит колач за торте, конзервисано слатко пире од кромпира и пепео Марсхмаллов Флуфф!). Како је то за слатко?

слика

Алека Паиеско

Прво, направите своју крему од кремастог грмља мешањем срушених грхама, путера, шећера и соли. Сигурно, неки могу тврдити да пишкоре технички “не требају” грмовске кора. Кажемо, не куцајте док сте пробали! То је озбиљно овде је измена игра. То је маслено, тостично и слано-слатко, а ја могу само да га додам свим мојим будућим кексима.

Да би се тесто додало, додајте жуту мешавину у велику посуду заједно са цртом цимета, мушкатни орашчић и конзерву пире кромпира. Мешајте и покривајте врх мини корења. Пече, пусти се да се охлади, а онда је време на врх.

Као што сам раније напоменуо, ни сладак кромпирни пиринач није попуњен без икаквог облика прелива мрсхмала. Ентер: Флуфф буттерцреам. Пипкајте га на врху с ситаним, опеченим пеканама, посипом шећером од цимета, а ви сте у послу, слатки.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх на Инстаграму.

Преузмите апликацију Делисх.