Перфецт Пастрами Сендвичи

Њујорк Реубен

Од стране substituting pastrami for corned beef in this recipe, you can make a

Јудд Пилософф

Замењујући пастрами за говеђе месо у овом рецепту, можете направити “Нев Иоркер” нашу верзију овог Биг Аппле дел омиљеног. Послужите га сличним помфритом за савршену обраду.

Пастрами Бургерс

Пастрами Burgers -- GHK 0606

Францес Јанисцх

Ваш омиљени сендвич добија надоградњу! Пастрами Бургер има зачињену говедину и сенфу на тој ражи и одлично укусне са хрустљавом тробојном шапком.

Турска Пастрами Сендвич

слика

Кен Буррис

Ако узмете овај сендвич да одете, ставите један комад хлеба са пастрами, поставите другу с швајцарским сирем, и потапните киселог купуса и јабука у средину како би хлеб постао сјајан.

Хот Стеамед Пастрами

Од Country LivingThis recipe has been tested by Country Living

Цхарлес Сцхиллер

Шта да радите након што сте пратили све кораке за прављење савршених, врућих, парених пастрами? Ставите савршени ржени хлеб и додајте по потреби.

Мини Трипле-Децкер Пастрами Реубен Сендвичи

слика

Беатриз Да Коста

Пружите ове свеже угризе док су још увек фини и врући.

Топ Цхеф Стефан Рицхтер’с Пастрами он Рие

слика

иСтоцк

Врхунски шеф Стефан Рицхтер ствара крајњу пастрамију на ражи. Његов свјежи твист? Додао је плавом сира Баварије и домаћи сос од рена у овај класични Њујоршки сендвич.

Пастрами тостови са Танги Топпингс

<п>Ови сендвичи са отвореним лицем су премазани светлим зачинама као што је црвени купус и зелени купус у сосу од киселог павлака.</p><p><b>Рецепт:</b> <b>Пастрами тостови са Танги Топпингс</b></p><p>“титле =” Пастрами Тоастс са Танги Топпингс ”<br/>цласс = “лазиимаге лазилоад”<br/>срц = “хттпс://хипс.хеарстаппс.цом/дел.х-цдн.цо/ассетс/цм/15/10/54ф63е026458ц_-_пастрами-тоастс-танги-топпингс-реципе-фв0512-кл.јпг?цроп=1кв : 1.0кх, центар, врх и величина = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Лиса Линдер

Ови сендвичи са отвореним лицем су премазани светлим зачинама као што је црвени купус и зелени купус у сосу од киселог павлака.