Ови Хоцус Поцус С’морес Попс ће вам ставити црту

Сестер Сандерсон је можда чекао 300 година да би девица осветлила свећу Црног Пламена, а за многе Хокус покус навијачи, осећа се као да смо дуго чекали за наставак класика из 1993. године. Филм, отприлике три дјеце која случајно ослобађају тројицу вештица (и морају да открију начин да их зауставе, пре него што краду децу свуда свуда), постала је класични Ноћ вештица, опсесивно посматрана и поново премјештена из године у годину . И сваке сезоне, на звезде се поставља исто питање: да ли ће икада бити наставак?

Хокус Pocus Pops Horiztonal

Јонатхан Боултон

“Волела бих то”, недавно је рекла Сарах Јессица Паркер у интервјуу Погледајте шта се дешава уживо. “Мислим да смо сви били прилично гласни због тога што смо били веома заинтересовани, али то није створило никакво покретање покрета.”

Хокус Pocus

Диснеи / Гипхи

Њена колега (и, вероватно, најстрашнија сестра Сандерсон), Бетте Мидлер, поновила је ту изјаву у Реддит АМА-у, позивајући људе да се обрате Диснеи-у ако желе још један филм.

Хокус Pocus Pops Horizontal Group

Јонатхан Боултон

Па, са свима срећом, ово Хокус покус-инспирисани с’морес попови ће бити катализатор за тај “цаст од Сторм Циндерелла!” што је Паркер предложио. Или, у најмању руку, они су забавна снацк уживати док пратите оригинал.

Попови су моделирани након сестерове најцењеније поседе: Боооооок!

Хокус Pocus book
Диснеи / Гипхи

Та једнодушна, оскрнављена књига књига је гранична језива, али изненађујуће је лако претворити у поп. Уколико не можете пронаћи чоколадне очи (псст … они су у пекару у већини продавница, или можете их купити из Амазон користећи функцију “Схоп тхе Видео” испод), увек можете користити Смартие и Даб мало чоколаде да створи око.

Сам дизајн је прилично једноставан. Можете да украсите своје, колико год желите – озбиљно, укључите децу! Нема погрешног начина да направимо ожиљке! -Али ако желите копирати наш изглед, метода је прилично једноставна:

 1. Нацртајте зизаг на левој страни, да копирате кичму књиге.
 2. Ставите круг око ока.
 3. Додајте полукруг на сваком правом углу књиге.
 4. Наруците линију вертикално низ књигу, са огранком на врху и дну.

  Хокус Pocus Pops Bite

  Јонатхан Боултон

  Док је залеђивање још увек мокро, лако можете повући зубарицу напред и назад кроз линије за замрзавање како бисте створили шавове. Одатле, само их попијете у фрижидеру све док се не замрзне, а затим их подесите када будете спремни да једете.

  Праведно упозорење: Чоколада се врло брзо топи – али опет, оне су толико добре да вероватно неће трајати довољно дуго да би то било важно. Само уверите се да прво грамирате те грејуме.

  Донесите рецепт овдје.

  Прикачите га касније:

  Хокус Pocus Pops Pinterest


  Пратите Делисх он инстаграм.