Ови Гринцх Кранки третмани ће украсти Божић

Донесите рецепт овде.

Само не би се смирило Како је Гринч украо Божић Пре Божића. Озбиљно, морате стварно мрзити сезоне годишњих одмора и приче о искупљењу, осећања која осећају срце и Вхос из Вховилле-а да је прескочите. То је обавезно, да ли је то цртани филм Борис Карлофф из 1966. године или жива верзија из 2000. у којој глуми Џим Кери, а док гледате, мораш да се окупиш на овим Гринцх Кранки Третманима.

Гринч Kranky Treats

Цхелсеа Лупкин

Они су свијетли зелени рифф на класичном Рице Криспие Треатс, који садржи уобичајену мјешавину марсхмалловс, маслаца и оштре пиринчеве пиринчеве пијаце, ојачане малим зеленим храњивим бојама (око 8-9 капи ће урадити трик). Наш видео продуцент, Челса Лупкин, расправљао је о идеји, срушио се од снимања како би нам помогао да обликујемо Гринчеве лице. “Обликајте је као виолина”, рекла је она.

Гринч Kranky Treats Vertical

Цхелсеа Лупкин

Про тип: Пре обликовања посластичара темељно прскајте руке прскањем за кување или их тресите мало биљним уљем. Ово ће задржати марсхмаллов третман да се држе прстију.

Чим се обликују, поп уп у очи М & М. Мини су само одговарајућа величина, коју можете обично пронаћи у одјељку за одлазак у продавници прехрамбених производа, ако не у делу за печење. (Немојте пасти на М & М’с Бакинг Битс – то су бомбоне пуном величином.)

Гринч Kranky Treats

Цхелсеа Лупкин

Куповина од чоколаде која је купила продавницу – или домаћа – постављена у врећу за цев са бројним врхом, је трик да се Гринчев уски, безобразни осмех управо удари. Такође можете користити и врећу за поновно затварање са снопом угла, све док је отвор довољно мали.

Изненађујуће су добре са нашим Гринцх Јелл-о снимцима (и пијанчком), под условом да имате више од 21 годину, наравно.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Пратите Делисх он инстаграм.