Ова замрзнута-инспирација вруће чоколаде је прилично као Елса

ДОБИТЕ РЕЦИПЕ ОВДЕ.

Диснеи’с Смрзнуто изашао је пре четири године и свет још увек има песму Пусти, нека иде заглавио у глави. 99% људи за које знам да воле овај филм, а 95% њих је исправно ОБСЕССЕД. А зашто не би требали бити? Чак и ако је прича сасвим слаба, мелодије су сјајне, сњежник је диван, а Елса је апсолутно задивљујућа.

Елса Hot Chocolate

Алека Паиеско

КУПИТЕ САДА: Сет за кафу, $ 21, амазон.цом.

Тако да смо у Делисху одлучили да није прекасно да прославимо изванредну свачију омиљену ледену принцезу. (И то можда никад неће бити! Бебе плаве, ледене ствари би могле бити у стилу заувек!) Зато смо учинили топлу какау инспирисан Елсом као плаву као њене очи и хаљину.

Елса Hot Chocolate

Алека Паиеско

Да бисте то учинили код куће, биће вам потребно: млеко (пожељно цијелу или 2%), чоколадне чипове, плаве боје хране, шлага, прскалице и плаветнате бомбоне. И има само неколико корака. Прво, загрејте млеко на стоветопу док не буде лепо и паре. Затим додајте чоколаду и мешајте док се не мелити, а затим боју смешу плаво! Колико шлага и бомбона које додате на врх су у потпуности у вашој дискрецији. Али, ако ме питате, питам се: “Шта би урадила Принцеза Ана?” и одлази одатле.

ПИН ЗА ЛАТЕР:

слика

Преузмите Делисх апликација данас.

Пратите Делисх он инстаграм.